Борис Дали и жена му се разделиха окончателно: Ето какво написа Лили в мрежата! (виж тук)

Гласувайте за статията

Борис Дали и жена му Лили се разделиха окончателно!

Голяма драма тресе семейството на чалга звездата Борис Дали, съобщи Блиц. Родният секссимвол и майката на децата му Лили са се разделили преди повече от месец.

Борис Дали

Певецът Борис Дали беше зарязан от съпругата си Лили заради системни изневери

Това показва и бърз преглед на Инстаграма на неговата жена, която е изтрила всички общи снимки с Борката, а вместо това качва разочаровани послания, които издават нейната любовна мъка.

„Който не те разбира когато мълчиш, няма да те разбере и когато говориш“, „Викам си: Край, няма да се нервирам. И това е моментът, в който побеснявам“, „Най-голямата грешка в любовта е да предложиш сърцето си на този, който има нужда от мозък“, „Когато не си мъж на място, мъж заема твоето място“…

Това са само малка част от статусите, които си е качила в профила разочарованата жена. Лили явно не е могла да преглъща повече изневерите на мъжа си.

Който още от самото начало на музикалната си кариера започна да скитори по нощите с различни жени и да се възползва от славата си да си ляга с различни красавици.

За някои от похожденията му Лили знаеше и му вдигаше системни скандали. Все пак намираха общ език в името на двамата им синове, но днес положението е различно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар