Глория: Покрай мен винаги се случва нещо! (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Глория пише автобиографичната си книга цели 2 години

Въпреки сентенцията, че щастието обича тишината, телевизия „Планета“ реши да изненада Глория с музикален филм. Той е посветен на представянето на нейната автобиграфична книга – „До последната усмивка“. Филмът може да бъде видян в официалния канал на телевизията в YouTube.

С усмивка и искрено вълнение, Глория застава пред камерата на музикалния канал, за да сподели през какво е преминала, докато е пишела автобиографията си. „Много неща хората знаят за мен, но в книгата подробно обяснявам някои факти и моменти, които не знаят. Изключително голям обем от работа беше това, цели 2 години, да се сетиш за дати, събития, концерти, но се радвам, че остана написано и го събрахме в книга, за да можем да си спомняме за хубавите емоции, както в професионален план, така и в личен.

В книгата много повече пиша за музиката и за това, че години наред съм прекарала повече време в студиото, създавайки песни, отколкото говорейки за лични неща. Има и драматични моменти от моя живот, има и много комични, и весели неща, защото покрай мен винаги се случва нещо, аз явно съм такъв човек, който си привлича постоянно някакви пакости и интересни случки. Такъв е моят живот – щур, луд, динамичен, изпълнен с всякакви неща“, казва поп фолк изпълнителката, пише planeta.tv.

Увлекателно четиво

Глория признава, че при създаването на книгата, заедно с главния редактор на изданието – Маргарита Лозанова, са водени от от идеята да създадат четиво, което да те увлече, да те развълнува и да прочетеш на един дъх.

„Щастлива съм от цялото приключение, в което се впуснах, защото не всеки може да го направи, а аз съм човек, който не обича да се връща назад, да си спомням някои случки от живота, но ми омръзна да чета всевъзможни глупости за себе си и затова реших да обясня нещата от първо лице – кое как седи, за да се запознаят хората по-отблизо с моята скромна личност.

Глория определя живота си като щур, луд и динамичен сн. Инстаграм

Глория определя живота си като щур, луд и динамичен сн. Инстаграм

Чрез тази книга те виждат моята нежност, моята честност, моята борба, моите битки, моите страхове, моите слабости, защото и аз съм човек в крайна сметка и нищо човешко не ми е чуждо. В книгата всички тези неща са упоменати и когато си минал през ред препятствия, не трябва да се предаваш, а напротив – да продължаваш напред към следващия връх и то с усмивка. Именно затова, така се казва и книгата – „До последната усмивка“, откровен споделя Глория.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар