Пикантни разкрития за любимата на Роналдо

Пикантни разкрития за любимата на Роналдо
5 (100%) 1 vote

Личният живот на Роналдо винаги е предизвиквал интерес

Любовните афери на Кристиано Роналдо винаги са се радвали на засилен обществен интерес. След дългогодишна връзка с Ирина Шейк, португалецът вече има нова любима. Тя е испанката Джорджина.

Ако се вярва на слуховете, тя официално е станала негова съпруга по време на тайна сватба в Мароко, която се е състояла миналата есен. Засега тя е голямата любов на петкратния носител на Златната топка

Малко известен факт е, че тя е с 11 години по-млада от Кристиано. Красавицата е родена на 27 януари година. Но при тях разликата в годините не е очевидна, тъй като Кристиано определено изглежда по-млад.

Връзката на испанската с известния футболист става причина тя да напусне работа.

В началото тя категорично отказвала да напусне магазина на Prada, в който работи. Но със задълбочаване на връзката им, интересът към нея рязко се увеличил.

Първоначално красавицата започнала работа сервитьорка в родния си град. След това, започва да посещава уроци по танци и решава да се установи в английската столица.

Но не след дълго се установява в Мадрид. Там започва работа в магазин на Gucci. Благодарение на работата си там тя участва на събитието на Dolce & Gabbana, където се запознава с Кристиано Роналдо. Следват участия в редица модни кампании, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар