Охраната на Доналд Тръмп с жестока издънка (Поставили на риск живота на президента)

Гласувайте за статията

Охраната на Доналд Тръмп с жесток гаф

Охраната на Доналд Тръмп рискувала живота на президента. Книга разкрива, как в първите дни от встъпването му в длъжност, неговите охранители направили съществен пропуск в сигурността му.

По време на една от церемониите, дъщерята на Нанси Пелос му дала бутилка, след като Тръмп поискал вода. Но никой от присъстващите не си направил труда предварително да провери, какво всъщност има в бутилката.

През март 2017, Александра Пелос прави филм за Тръмп в Белия дом. По време на снимките президентът се появява случайно и моли за вода. Тъй като никой от персонала не бил на разположение, Александра вади от чантата си една бутилка и му я подава. Тя обаче останала в шок, когато научила, че никой не е проверил съдържанието на бутилката преди това.

„Бил съм и преди в Белия дом, винаги има протоколи. А тук сега нямаше правила, нямаше и протокол. Не мислите ли, че трябва да има някой, който да следи какво яде и пие президента на САЩ?“, заяви Пелос.

Това не е първият път, когато световен лидер се оказва в подобна ситуация. По време на срещата в Сингапур, Ким Чен Ун изненадващо остави химикалката, която му бе предложена и настоя сестра му да му даде нейната, за да подпише документ, заедно с Доналд Тръмп. По-късно стана ясно, че диктаторът е установил, че химикалката не е проверена. А опитите да бъде убит са достатъчно, за да следи за сигурността си стриктно.

Охраната на Тръмп го оставила без защита сн. Flickr

Охраната на Тръмп го оставила без защита сн. Flickr

Охраната на Владимир Путин следи внимателно какво се готви в Кремъл. Храната за президента се подготвя отделно, като се започва от покупката на продукти, от доверени лица, до нейното поднасяне на Путин. Самият Путин има доста спартански режим на хранене и е свел приема на храни до минимум. Най-често той хапва риба и кефир, и пие чай, който обичайно се приготвя пред него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар