Братовчед на принц Хари забърка топ скандал (Всичко за гафа)

Гласувайте за статията

Братовчед на принц Хари забърка топ гаф, рекламира прясно мляко в Китай

Скандалите около принц Хари и Меган Маркъл изглеждат като буря в чаша вода, на фона на друг един скандал. Питър Филипс, първи братовчед на принц Хари и внук на кралица Елизабет, бе заснет да рекламира мляко в Китай.

Принцът, който също е сред първите десет в листата за наследяване на трона, е стигнал доста по-далеч от братовчед си. Той е сключил договор с млечна компания и предлага мляко от Уиндзор в Китай.

Питър дори е сниман на фона на едни от най-величествените британски имения, но за щастие се оказва, че не се стигало до влизане в имотите на аристократите за снимките. Вместо това, внукът на кралицата явно е предпочел да се снима на зелен екран, върху който после може да се монтира фактически всичко.

Не е ясно колко е възнаграждението, което е получил, но се смята, че е няколко десетки хиляди паунда. Това не е първият път, когато внукът на кралицата участва в рекламни проекти или други.

Подобно на сестра си Зара, той също няма аристократична титла и не разчита на издръжка от майка си или баба си. Вместо това се появява в двора за няколко определени събития и семейни събирания няколко пъти годишно, пише „Дейли мейл“.

Фактът, че Питър Филипс е стигнал до там, че да използва кралския си статут, за да рекламира мляко в Китай, буквално обезсмисля шумотевицата около Меган и Хари. Двойката заяви, че иска свобода и да работят далеч от двореца, и в крайна сметка им позволиха. Що се отнася до плановете им за бъдещето, прогнозите са, че може да спечелят милиарди.

Братовчед на принц Хари забърка топ скандал сн.Dragon TV/ Дейли мейл

Братовчед на принц Хари забърка топ скандал сн.Dragon TV/ Дейли мейл

Друг е въпросът, дали имиджът на фамилията няма да пострада, ако подобно на Питър Филипс решат да се снимат в реклама за яйца, сирене или мляко. И да използват себе си за реклама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар