Италиански невролог: Състоянието на Шумахер се влошава

Гласувайте за статията

Италиански невролог съобщи, че състояниетона Шумахер се влошава

Италиански невролог съобщи, че състоявието на Шумахер се влошва. Специалист от Болоня даде да се разбере, че положението с пилота от Формула 1 не е никак цветущо.

По думите му, състоянието на Шумахер се влошава шест години след трагедията. Д-р Никола Акиари твърди, че пилотът от формула едно не се подобрява и призова семейството му да спре да крие истината.

„Този човек не е вече същият. Той губи тегло, губи мускули, губи издръжливост на костната система. Той не може да комуникира нормално, не може да се храни. И всичко това е заради катастрофата“, казва още Акиари.

Семейството на Шумахер намекна по празниците, че той се подобрява и има надежда за него. Корина обаче отказа да даде повече информация, мотивирайки се, че случаят касае личен въпрос и не желае да обсъжда темата.

Приятелят на Михаел Шумахер – Жан Тод, който също е състезател от Формула 1 потвърди, че ситуацията с Шумахер не е розова. „Истината е, че той се бори. И дори нещо повече – цялото семейство полага усилия, за да се бори заедно с него. Но нещата не се получават“, заяви още той, цитират от „Дейли мейл“.

По думите му, Шумахер се влошава, а състоянието му е тотално неузнаваемо.

„Той се бори. Това е истината. Но не е същият човек. Истината е, че той не може да комуникира нормално. Не може да се храни, да се движи, да общува. Приятелството ни не е същото, но аз ще продължа да го подкрепям, както и семейството му. Но той просто не е същия човек“, казва още Жан Тод.

Състоянието на Михаел Шумахер не се подобрява сн. Flickr

Състоянието на Михаел Шумахер не се подобрява сн. Flickr

Това е единствения намек, че в семейството на Шумахер нещата не вървят. Последните изявления на Сабине Кем и Корина Шумахер бяха, че Михаел се подобрява с малки стъпки. След това се разбра, че е бил транспортиран във Франция, където успешно му преляха стволови клетки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар