Антон Хекимян страда по Василена Гръбчева

Антон Хекимян страда по Василена Гръбчева
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян теши мъката по Василена Гръбчева

Антон Хекимян все още страда по Василена Гръбчева. Тв водещият не може да прежали бившата си изгора. Утеха от любовната мъка намира единствено в алкохола.

Папараци на „Ретро“ забелязаха известния журналист да си купува червено вино в работно време. В 11,00 часа преди обед той посети магазин в близост до местоработата му, за да купи бутилка червено вино.

Амбициозният водещ помоли продавачката за непрозрачна хартиена торба, вероятно за да не дава поводи за клюки в телевизията.

За да не се връща с празни ръце на работното си място, той си взе кафе в картонена чашка.

Очевидно той още е на празнична вълна и пийва от сутринта. Колегите му не могат да повярват, че той си позволява да пие при положение, че е привърженик на здравословния начин на живот. Някои от тях са на мнение, че виното е купено за подарък.

Но според злите езици, журналистът теши обзелата го депресия с алкохола. Вестта, че бившата му изгора Василена Гръбчева дари с детемладия доктор Асен Цеков, буквално е съсипала водещият. Той и Василена имаха връзка, която продължи 5 години, но до брак не се стигна. След разлъката журналистът остана сам, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар