Меган Маркъл планира бягството им с Хари в Канада още преди сватбата им (Какво я издаде?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл планира да се върне в Канада още преди сватбата си с принц Хари

Меган Маркъл и принц Хари се оттеглиха от кралските си задължения. Те се отказаха и от много привилегии, а това шокира всички в Обединеното кралство и най-вече Елизабет Втора. В официално изявление кралицата обяви, че подкрепя Меган и Хари и тяхното решение. Но въпреки всичко, те трябваше да се лишат от много неща. Бившата актриса и принцът например, загубиха титлите си и вече няма да представят кралското семейство.

Хари сподели, че е изключително тъжен и не е очаквал да се стигне чак дотам, но не е имало друг вариант. Думите на принца, че съжалява за оттеглянето им с Меган повдигна въпроса кой всъщност е взел това решение.

Най-вероятно това е била Меган Маркъл. Тя си е складирала дрехи в Канада, още преди сватбата си с принц Хари. Бившата актриса, която живееше в Торонто, докато снимаше сериала „Костюмари“, била забелязана да прибира на склад част от гардероба си. Това се случило по време на престоя на Маркъл във Ванкувър Айлънд, където в момента е с бебето Арчи, пише „Дейли Мейл“.

Предполагаше се, че бившата актриса е оставила само мебелите си на склад, когато се премести да живее с Хари в двореца през ноември 2017-та година, а е взела всичките си лични вещи в новия си дом в Лондон.

План

Сега обаче изглежда, че някои от любимите дрехи, които е носела по време на снимките на „Костюмари“, са били също запазени. Това веднага породи съмнението, че отдавна бившата херцогиня на Съсекс е планирала да се завърне и да живее в родината си.

Сред дрехите, които Маркъл е запазила „в резерв“, са черна кашмирена шапка, парка на известна марка, палто и плетен пуловер. Източник заявява пред канадския ЕТ, че херцогинята е прехвърлила дрехите си от Торонто в имението за 14 млн. долара във Ванкувър, където семейството прекара коледната ваканция.

Меган Маркъл пламира завръщането си в Канада още преди сватбата с принц Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл планира завръщането си в Канада още преди сватбата с принц Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

В момента Маркъл е там с Арчи, докато Хари е все още в Лондон, предават от blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар