Мика Стоичкова започна собствен бизнес

Мика Стоичкова започна собствен бизнес
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова стартира собствен бизнес в Маями

Мика Стоичкова стана бизнес дама. Голямата щерка на Христо Стоичков стартира собствени бизнес в Маями. От няколко месеца тя се изявява като дизайнер на дамски чанти, които са уникати. Уникалното при тях е, че притежават специфична функция, която не притежават аксесоарите на други брандове – предпазват от уроки.

Мика твърди, че творенията й са със специален заряд и предпазват собственичките си от неблагоприятни събития в живота им. Чантите на футболната щерка се изработват в лимитирана бройка, тъй като са уникати. От всеки модел се произвежда само по една бройка. Дизайнът е съобразен изцяло с предпочитанията на клиентките.

Голямата дъщеря на Камата все още не се е сдобила със собствен магазин и е отложила откриването на такъв, тъй като все още няма достатъчно артикули в колекцията си. Мика е категорична, че ще успее да се наложи в бранша и полага необходимите усилия, за да се случи това.

Отличителна черта в дизайна на чантите й е синьото око, известно още като окото на Назар. Не само у нас, но и в страните от източния свят, то се слави като средство за предпазването от уроки. Повечето от чантите на Мика са именно в този цвят, тъй като синьото се счита за цвят на благородството и чистотата, пише ПИК, позовавайки се на Спортал.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар