Анелия наруши едно от правилата на „Пайнер“

Анелия наруши едно от правилата на „Пайнер“
5 (100%) 1 vote

 Анелия си позволи да наруши едно от правилата на „Пайнер“

За Анелия годината не започна особено добре. Тя си позволи да наруши едно от правилата на „Пайнер“. Изпълнителката не спази най-важната забрана на своя шеф и със сигурност ще отнесе солена санкция за своеволието си.

Пайнерката се притеснява, че банковата й сметка ще олекне със солидна сума. Тя е известна с пословичната си пестеливост и факта, че цепи стотинката на две.

Само преди дни в интернет пространството на звездата изтече нейна песен, която е демо вариант и носи работното заглавие „Ферари“. Митко Пайнера категорично е забранил подобни действия на изпълнителките си. Той не одобрява изтичането на песни и това е причината за въвеждането на забрана и парична глоба за изпълнителките, които не се съобразяват с това правило.

Преди време Преслава отнесе солидна глоба, тъй като не успя да опази от хакери песента си „Помощ“. Парчето изтече в интернет преди официалната премиера.

Запознати са убедени, че и Анелия ще има същата съдба.

Феновете на изпълнителката също са недоволни. Те я обвиниха, че копира Галена и Фики, които в края на миналата година представиха дуета си „Ламборгини“.

„Почнаха да пеят за мари на коли. Интересно ми е коя ще запее за трабант“, коментират разгневени потребители на социалната мрежа. Те са категорични, че старите чалга хитове са били много по-успешни и харесвани от настоящите, пише show.blitz.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар