Ето как Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще делят парите от битката!

Ето как Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще делят парите от битката!
5 (100%) 1 vote

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще делят хонорара от битката за световната титла!

Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще разделят общия хонорар от битката за световните титли в тежка категория в съотношение 65/35 за британеца. Това повели Международната боксова федерация.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа делят парите от мача

За сравнение, Кобрата получи само 20% от общия хонорар при предишния мач за световната корона срещу Владимир Кличко през 2014 г. Тогава Пулев беше представляван от тима „Зауерланд“, предава Gong.bg.

Сега за неговите дела се грижи могъщото трио: мениджърът Ивайло Гоцев, адвокатът на Дон Кинг – Джон Уърт, и легендарният промоутър Боб Аръм.

„Имаме договорка с Еди Хърн да уточним всичко до 31 януари – обясни цитираният от „България Днес“ Ивайло Гоцев, който в момента е в Истанбул.

„Всеки от нас полага усилия, за да подсигурим най-добри финансови условия за двамата боксьори. Еди Хърн работи в Саудитска Арабия, а аз в Турция. Моята работа е свършена. Имаме два варианта за дати през май на стадиона на „Бешикташ“ – „Водафон парк“.

Съоръжението е подходящо за бокс. Нашата идея е мачът да се проведе в Турция. Никога досега подобна среща не е организирана на Балканите.“

Ако не се стигне до споразумение между двете страни, ще бъде организиран търг за домакинство.

„Разговорите, че Джошуа може да се договори с Усик, са спекулации. Украинецът има още един мач по договор с компанията на Хърн – „Мачрум“, и те ще се опитат да го задържат – обясни Ивайло Гоцев слуховете, че британският шампион може да избяга от мач с Пулев.

„Надявам се хората на Джошуа да нямат други планове и да се опитат да пренасочат битката с Кубрат за Лондон. Това няма как да стане.“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар