Случи се: Брад Пит и Дженифър Анистън се целунаха публично! (виж тук)

Случи се: Брад Пит и Дженифър Анистън се целунаха публично! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Брад Пит и Дженифър Анистън все още се гледат един друг с любов!

Нещо грандиозно и дългоочаквано се случи на наградите на американската Гилдия на филмовите актьори, които бяха връчени на официална церемония снощи.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън и Брад Пит се правърнаха в сензацията на вечерта

След като през последните месеци световните таблоиди спрягаха най-обсъжданата бивша двойка Дженифър Анистън и Брад Пит, че се виждат и са подновили контактите си, този път те бяха засечени наистина, но как?!

Камерите уловиха интересен момент – докато Дженифър Анистън получаваше своята награда от Гилдията на актьорите, Брад Пит не можеше да откъсне поглед от нея на един от мониторите зад кулисите, пише Dariknews.bg.

Той я гледаше и не спираше да се усмихва, а това определено не остана скрито. След това зад сцената те се срещнаха. И размениха набързо поздрави, прегръдка, щастливи усмивки и погледи. Това предизвика много светкавици на световните медии и вълнение.

Дали тези интересни моменти означават нещо, дали тези срещи никак не са случайни, както и погледите… тепърва предстои да разберем.

Двамата бяха официално семейство от 2000 до 2005 година, когато обявиха, че се разделят. След това, обаче, през февруари той придружи актрисата на партито по случай рождения й ден.

Тогава медиите коментираха, че двойката може и да е изгладила отношенията си, но това така и не се случи. И до ден днешен непрестанно ги събират и разделят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар