Джийсън Брад Люис шокира: Показа огромното дилдо в дома на Деси Тенекеджиева!

Джийсън показа розовото нещо на Деси Тенекеджиева
0

Деси Тенекеджиева няма да е много благодарна на Джийсън за тази снимка!

След белите линии у Фънки, сега на шкафчето зад актрисата Деси Тенекеджиева се появи сочна сексиграчка. За майстор на голямата провокация може да бъде обявен Джийсън Брад Люйс. И без значение дали ще спечели „Черешката на тортата“, трябва да му се признае една победа.

Джийсън показа розовото нещо на Деси Тенекеджиева

Той успя да привлече и задържи вниманието върху себе си цяла седмица, както и да накара цял един народ да обсъжда изцепките му.

След като във вторник участникът в „Черешката на тортата“ разбуни духовете със снимка, на която пред него, Жана Бергендорф, Фънки и Коцето невинно се кипрят две дебели кокаиноподобни линии, гръмна чутовен скандал, който обиколи родното интернет пространство.

Скандалът е толкова популярен, че измести от заглавните страници на сайтовете имена като Николета Лозанова и Лили Иванова.

И ако до скоро никой не се сещаше за Деси Тенекеджиев, то вече всеки невръстен интернет потребител я познава както нея, така и най-интимните й тайни, и то пак благодарение на Джийсън.

Преди дни той отново сподели снимка от снимачния процес на предаването. Този път на кадрото са само двамата с Деси надвесили глави над лаптоп. Няма линии, няма нищо подозрително. Но всичко това е на пръв поглед.

Макар и снимката да бе премахната бързичко, то тя остана запечатана в съзнанието на много потребители, а ние ви даваме картината в целия й необрязан план.

Източник: lifeonline.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.