Фънки избухна с разкритие за „Черешката“ извън камерите! (виж тук)

Гласувайте за статията

Фънки разкри истината за случилото се в „Черешката на тортата“!

Бандата, която приключва седмицата си в „Черешката на тортата“, не остави съмнение, че са се забавлявали много по време на снимките, та дори и след тях.

Фънки

Фънки се ядоса на Джийсън Брад Люис

Димитър Ковачев – Фънки опроверга спекулациите завъртели се вчера в интернет пространството около снимка, за която първо съобщи LifeOnline.bg.

„Цял ден днес ми звънят за тази простотия… Ами не е вярно, не сме шмъркали кокаин! Аз си имам достатъчно пороци, този не е сред тях. Иначе пържоли и готино уиски не отказвам.

Не мога да разбера само защо това момченце се прави на интересно и лъже така долно. Пълна идиотия, да ти кажа“, заяви Димитър Ковачев – Фънки.

В сряда вечерта Джийсън Брад Люис, който споделя седмицата в „Черешката“ с Фънки, Константин, Жана и Деси Тенекеджиева, публикува снимка от вечерята в дома му. На фотоса се виждат две бели прахообразни линии напомнящи на кокаин нареден на дисплея на мобилния телефон на Коцето.

Снимката се разпространи бързо, появиха се и най-различни колажи по –темата. „ЧерТичката на тортата“, не закъсняха да преименуват предаването някои потребители.

Публична тайна от години е, че двама от участници в това издание на „Черешката“ – Константин и Жана Бергендорф не крият, че са употребявали поне веднъж подобни забранени вещества. За Фънки до този момент нямаше такива данни, въпреки че в последните две години той е неотлъчно в компанията на Коцето и осъмва в чалга клуба му.

Пред LifeOnline.bg Джийсън обясни, че няма нищо такова и всъщност това са дръжките на хартиени цветенца, и дори изпрати снимка, за която твърдеше, че е „оригинала“. Така се появи и следващия скеч свързан с изцепката „Цветница е… в Черешката на тортата“.

Очевидно притиснат да поправи грешката в четвъртък вечерта Джийсън Брад Люис обяви, че си е направил шега и публикуваната от него снима е монтаж. Той пусна нова версия на фотоса, на която белите линии не се виждат. Появиха се обаче съмнения, че може този път фотографията да е допълнително обработена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар