Скандално: Спряха пиенето в „Черешката на тортата“ заради Тодор Славков! (виж тук)

Тодор Славков няма да си направи кефа да гръмне шампанско в лимузината
0

Спряха пиенето в „Черешката“ заради Тодор Славков!

Новата кулинарна седмица в „Черешката на тортата“ започва с микс от емоции и атрактивни рецепти. Всички участници ще отворят вратите на своите домове.

Тодор Славков
Тодор Славков няма да си направи кефа да гръмне шампанско в лимузината

Oстри реплики, дори заплахи, си разменят Тодор Славков и Стоян Михалев, кулинарни премеждия в кухнята на известната влогърка Антоанет Пепе. Сълзи в дома на Тодор Славков и прецедент в предаването – сух режим в лимузината.

Защо се стига до там участниците да останат само на вода. Симпатиите или влиянието на алкохола стимулира Тодор Славков да флиртува с Гергана Стоянова?

Първи домакин в новата кулинарна седмица е изпълнителят на легендарния хит „Вярвам в теб“ – Стоян Михалев. В своя дом той приготвя интересно меню, което е гарнирано с хапливи реплики между него и Малък Тошко.

Сблъсъкът между двамата се поражда от различните им политическите възгледи. Разговорът преминава през спомени за социализма и стига до прагматичния поглед в действителността.

Другата гореща тема, която се дискутира на масата е алкохолът и най-вече злоупотребата с него. Във вторник е ред на сексапилната Мис Силикон 2013 – Джулиана Гани да се развихри в кухнята.

Тя решава да покани компанията в дома си, в родния й град Пловдив, а там двамата с нейната половинка Илиян Найденов с много любов разказват за запознанството им и приготвят заедно менюто.

Джули, макар и бременна в девети месец, впечатлява гостите с кулинарните си умения, а вечерята е изпълнена с веселба и интересни разговори. Сряда вечер започва с един приятен и много познат глас, защото вратите на своя уютен дом отваря актрисата Гергана Стоянова.

Докато приготвя своята атрактивна вечеря, тя споделя повече за кариерата си на актриса, както и за идването й в София и борбата с бургаския диалект. Дрескодът е червено, а за поредна вечер главно действащо лице е Тодор Славков и особеното му чувство за хумор.

Кулинарният маратон продължава на трапезата на един най-популярните влогъри у нас – Антоанета Пепелджийска, по-известна като Антоанет Пепе. Тя има цели 111 хил. последователи в канала си в YouTube, които често гостуват в дома и живота й, тъй като тя доста открито говори за личния си живот и го показва.

Въпреки възникването на няколко непредвидени ситуации, Антоанет Пепе успява да се справи блестящо с приготовленията за трапезата.

Вечерята е придружена от приятна атмосфера, а домакинята разкрива остава ли й време за любов след като съвсем на скоро се раздели с бащата на двете си деца. Седмицата завършва със силно присъствие от забавен характер в кухнята на Тодор Славков.

В типично негов стил той по-скоро пречи, отколкото помага, докато негов близък приятел приготвя вечерята. Тодор се е погрижил да пренесе гостите в тоталитарния режим не само с менюто си, а и с изненадата.

Друг сюрприз за гостите в началото вечерта е и шампанското в лимузината, което до този момент липсва и основна причина за това е петъчният домакин. Вечерта завършва емоционално след като Гери подарява специален подарък на домакина и в неговите очи ще видим сълзи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.