Миро качи осем килограма като спря пиенето!

Миро или Мирослав Костадинов, чиято звезда изгря в някогашния хитов дует „Каризма”, изкара цял месец в Норвегия. Той сподели с почитателите си, че не му се тръгва, защото е останал омагьосан от чара на северната страна. [caption id="attachment_616424" align="aligncenter" width="223"]Миро Миро качи 8 кила като спря пиенето[/caption] „Чудесното ми време в Тромсьо приключи и този път. Кой би повярвал преди 10 години, че ще обикна Норвегия дотолкова, че да се връщам всяка година през януари?! Не и аз, но ето ме сега! Благодаря ти, Исусе! Ти преобръщаш всичко!”, написа певецът в социалната мрежа. Тромсьо е един от най-северните градове в света и е мечтана дестинацията за любителите на снежните изживявания. Миро се похвали, че се e возил на шейна, теглена от специално обучени кучета, и се e натъпкал със сьомга. „След толкова ядене заприличах на мечо! Тромсьо, благодаря за чисто новите 5 кг отгоре... Треньорът ми ще се зарадва! Най-обича така да му се връщам!”, пошегува се изпълнителят на „Август е септември”.

От началото на годината той е качил близо 7-8 кила, защото спрял да консумира алкохол и наблягал на манджите. Костадинов призна, че е бил пристрастен към спиртните напитки, но след поредното тежко пиянство взел решение да се пребори с вредния навик.

Една нощ той прекарал часове наред в разговори с Бог, молейки се да му бъдат дадени сили и да се отърве от порока. До моментът на прозрението Миро изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал под ръка, припомня вестник "Уикенд". Преди участия също прибягвал до чашката за отпускане на напрежението. Преди две години със съпругата му Ели Златарев пътуваха до Гренландия, но певецът не успял да се наслади на Северното сияние, защото отново бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът – блуждаещ. Жена му дори не подозирала, че има сериозни проблеми – въобразявала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници. Сегашното пътешествие до Норвегия било много по-различно, защото Миро през цялото време бил трезвен и се наслаждавал пълноценно на изживяванията си в северната страна. Той казва, че е благодарен на Бог за възможността, която му се дава – да пътува до непознати територии и да опознава света.