Крум Савов допусна голям гаф в телевизията на Слави Трифонов, стана за смях на зрителите!

Известният спортен журналист Крум Савов допусна голям гаф в спортното предаване “На Ринга”, Което се излъчва в ефира на телевизията на шоумена Слави Трифонов 7/8 TV. [caption id="attachment_616414" align="aligncenter" width="223"]Крум Савов Крум Савов се изложи яко в телевизията на Слави Трифонов, при всичкия си опит като спортен журналист[/caption] По време на коментара си за двубоя между Интер и Каляри Савов обяви, че Златан Ибрахимович ще води атаката на "нерадзурите". Както е известно обаче, шведът се завърна в Милан. И дори вече се разписа с фланелката на "росонерите".

Колегата му Кирил Веселински се опита да замаже гафа. Но въпреки това Крум Савов дори с леко раздразнение изкритикува треньорския щаб на Интер, че за мача с Лудогорец ще изберат Лукаку на върха на атаката, вместо Ибрахимович.

Не е голяма работа, може да се случи на всеки. Но принципно затова има по двама коментатори в студиото – единият поне трябва да знае кой къде играе. Колкото до личния живот на Савов, там поне нещата вървят добре. Той и съпругата му Мая Савова си живеят в пълна хармония и се грижат за малчуганите си. Въпреки слуховете за раздели и изневери, които им бяха преписвани. Снимка и източник: novini.bg