Ирен Кривошиева с напълно откровена изповед за Стефан Данаилов (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Ирен Кривошиева обича хората и винаги е честна с тях

Ирен Кривошиева даде специално интервю за Мариян Станков-Мон Дьо. Дни след смъртта на Стефан Данаилов, жената, която го дари със син, реши да проговори. „За мен смисълът на думата „грях“ в „пропускане на целта“.

Преди да извърша нещо, е добре да размисля. Преди да кажа нещо, също е добре да размисля. Половината от живота си, 80% дори, съм го пропуснала, защото съм нетърпелива и страстна. Говоренето е сребро, а мълчанието е злато“, казва Ирен.

Запитана дали шестте й брака, петте развода и извънбрачното й дете са грях, тя отговаря: „Това е минало. То е изповядано и е простено. Господ е всепрощаващ, дълго търпелив, милостив, за разлика от нас. Хората не забравят и не прощават. Господ обаче прощава. Аз не търся прошка от хората, търся я от себе си към хората“.

Кривошиева разкрива, че това, което й тежи, е че сама въвлича хората в своята история, а след това те се интересуват от нея. „Единственото нещо, което нося като тежка раница е, че въвличам хората в собствената си история и след това страдам, че те се интересуват от нея“, казва актрисата, пише nova.bg. „Аз обичам хората и съм честна с тях“, допълва Кривошиева.

Актрисата говори напълно откровено и за любовта си към Стефан Данаилов. „Любовта ми към Стефан Данаилов беше страст, увлечение, амбиция. Не вярвам, че многото безбройни жени, от които той е бил харесван, са били влюбени. Те са били просто увлечени от тази височина. Това ме е увлякло и мен, естествено. Не мога да си спомня дали бях влюбена, но сигурно“, каза Ирен.

Ирен Кривошиева определя любовта си към Ламбо като "страст, увлечение, амбиция" сн. nova.bg

Ирен Кривошиева определя любовта си към Ламбо като „страст, увлечение, амбиция“ сн. nova.bg

„Стефан имаше едно качество, което аз никога не съм кавала, а именно това, че когато той влезе в стая с хора – всичко замлъква. Дъхът спира, а той взема този дъх. И когато излезе, той отнася дъха със себе си. И тогава човек казва – нещо липсва. Това е Божи дар. Синът ми има същото. Това чувствах и аз тогава“, разкрива още Кривошиева за Стефан Данаилов и въздействието му върху хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар