Марта Вачкова става сестра във варненска болница? (Вижте какво разкри) Преглеждания: 1008

Марта Вачкова с предложение за работа от варненска болница сн. nova.bg
0
Оценете този post

Марта Вачкова с нови подробности за „Откраднат живот“

Марта Вачкова става сестра във варненска болница? Актрисата, която се превъплъщава в образа на сестра Жекова в хитовия медицински сериал „Откраднат живот“, гостува в предаването „Събуди се“. Там тя разкри какво могат да очакват зрителите от новия 9-ти сезон на медицинската сага.

Марта сподели също, че е много притеснена от бума на агресия към лекарите през последните години. „Много съм притеснена от бума на агресия. Не си слагаме спирачки. Не мога да си представя, че ще ударя човек, да не говорим за лекар и учител. Не знам какъв гняв се е насъбрал в човека. Ние се занимаваме с тази тема без да се нахвърляме върху пациентите.

Ако не те приемат в болница, ако те подмятат от кабинет на кабинет, аз разбирам, че пациентът също може да е много изнервен, да е на ръба на силите си. Но да удариш жена-лекарка, това се случва в началото на девети сезон на „Откраднат живот“. Това е страшен проблем. И ще се занимаваме с този казус“, заяви Мартина Вачкова, пише nova.bg.

Актрисата разкрива, че дори вече е получавала предложение за работа от свои приятели във варненска болница. „Мои приятели от варненска болница вече ми предложиха да работя при тях като сестра. Няколко пъти вече ми се случва да асистирам на лекари в лекарски кабинети. Аз много обичам да ходя на лекар. Нямам страх от кръв, мога наистина да асистирам. Но чак на истински операции не бих ходила. На моя колежка в плевенски театър й шиха ръката и пострада по време на репетиции, аз отидох с нея в спешния кабинет на тамошната болница и аз веднага асистирах“, разказва екранната сестра Жекова.

Марта признава, че ще е много щастлива, ако агресията срещу лекарите спре. „Сега по празниците бях болна, а майка ми беше във Военна болница. Такива приятни лекари и сестри. Запознах се с прелестна анестезиоложка. Има прекрасни лекари. Прекрасни медицински работници.Трябва да ги уважаваме и ценим. И много се надявам с „Откраднат живот“ да издигаме тази професия. Да я връщаме на мястото, което заслужава. Да няма повече нападения срещу лекарите. Страшно ще се радвам“, казва още актрисата.

Сестра Жекова

Марта говори и за своята героиня в „Откраднат живот“ – сестра Жекова. „Главните сестри могат да бъдат и сиви кардинали. Мисля, че много хубаво сценаристите са подали характера на сестра Жекова. Тя беше вярна на доктор Генадиев. Но тя преди всичко е вярна на болницата. И който и директор да дойде, тя винаги ще седи зад него. Тя обожаваше и доктор Банков. Сега обича много и героя на Наум Шопов, д-р Тасев. За Владо Пенев да не говорим.

Марта Вачкова с предложение за работа от варненска болница сн. nova.bg
Марта Вачкова с предложение за работа от варненска болница сн. nova.bg

Сестра Жекова беше почти трагично влюбена в него. Тя не си вре носа в любовните отношения с лошо чувство. Тя иска да знае, за да бди. Сестра Жекова жертва личната си любов, за да запази интересите на болницата. Почти като Марта Хари. Много ми харесват и в живота такива жени“, споделя Вачкова за своята героиня в хитовия медицински сериал.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.