Александра Кръстева си мечтае за бебе след сватбата!

Водещата на "Тази събота и неделя" по Би Ти Ви Александра Кръстева е приела предложението за брак на приятеля си Владислав, похвали се самата тя. [caption id="attachment_616374" align="aligncenter" width="300"]Александра Кръстева Александра Кръстева най-после откри истинската любов[/caption]

"Сгодих се за най-прекрасния мъж на света. Как точно ми предложи, няма да разкрия засега, защото това е наш личен момент. Беше много вълнуващо! Имаше сълзи, сополи... Не беше очаквано. В началото мислех, че в кутийката има обеци. Беше прекрасно!", разказва Алекс.

С любимия й искат лятна сватба, през август, но все още не са решили къде ще е тя. С Владислав се влюбили от пръв поглед преди година и половина. Срещата им била уредена от техни приятели, които били сигурни, че двамата ще се харесат. Така и станало. Срещата им продължила 6 часа, през които двамата не спрели да си говорят. "При нас няма драми. Напротив. Той е моята истинска половинка в живота, в пълния смисъл на думата. Цял живот съм го чакала и се радвам, че го срещнах. Тази любов дойде в точния момент и е толкова допълваща ме, колкото съм мечтала. Той е човекът, с когото искам да прекарам живота си. Носи ми спокойствие, уют и усмивка всеки ден. Когато не сме заедно, не мога да дишам, толкова ми липсва.", не крие щастието си Александра.

И двамата са много романтични, обичат да си правят изненади и си оставят любовни бележки из целия апартамент. Влюбените вече мечтаят да имат дете и Александра признава, че се чувства готова да стане майка. Вярва, че всичко ще се случи в подходящото време.

Преди тази щастлива връзка, тя е изживяла куп неуспехи в любовта. Крие и един развод зад гърба си. Бившият й мъж се казва Калин Щерев и също работи в бТВ, като фотограф. Сватбата им през 2012 била приказна, на брега на морето. Но всичко приключило заради друга жена. Калин много рядко се прибирал у дома, рядко и отпускът му съвпадал с този на Алекс и двамата постепенно се отдалечили един от друг.

ТВ водещата обаче е оставила миналото и трудностите зад гърба си. И точно когато спряла да търси любовта, се появил Владислав. Родителите на Алекс също са разведени, но това за нея никога не е било драма. Те успели да запазят чудесни взаимоотношения и тя прекарвала чудесни лета при баща си в Плевен.

Като дете била тиха, затворена и примерна ученичка. На седем се мести с майка си в София. От дете мечтае да стане репортер и да бъде пред камера. Вече 13 години е в бТВ, а неотдавна седна и в стола на Мариана Векилска като една от трите водещи на "Тази събота и неделя", пише столичен вестник.