Потрес: Никита Джонсън се забули като Албена Вулева! (виж тук)

Гласувайте за статията

Никита Джонсън потресе всички като се забули!

Никита Джонсън тръгна по стъпките на Албена Вулева. Победителката от „Вип Брадър” хвърли в паника почитателите си, след като сложи було.

Никита Джонсън

Никита Джонсън се забули

Покрита със строг хиджаб и дори никаб, Никита бе прикрила цялото си лице. Като се виждаха само веждите и очите й. Красавицата сподели,чене е прегърнала исляма, но в този й вид, дори майка й не би могла да я познае.

Все пак Никита не се кланя на Аллах и не удря с глава килимчето в посока изток. Оказа се, че тя просто е на посещение в Близкия изток, пише вестник „България днес“.

„Не, не съм станала мюсюлманка, но уважавам всички религии и всяко живо същество на планетата. Трябва да бъдем по-толерантни и по-добри, и да можем да влезем в обувките на тези, които не разбираме.

Е, аз напускам Близкия изток и потеглям на юг, към джунгли и лагуни… места, които душата на пътешественика винаги мечтае да покори. Гледаш синьото и знаеш, че животът е тук и сега… Вие за какво мечтаете?”

С това съобщение силиконката успокои феновете си, че не е прегърнала исляма. Риалити звездата обаче неотдавна отново хвърли в паника почитателите си.

Поводът беше решението й да си направи поредна пластична операция. Лекарите я предупредиха, че многобройните подобрения, на които се е подложила, не само в областта на бюста, но и на лицето, може да влошат здравето й.

По всичко изглежда, че Никита е по стъпките на Албена Вулева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар