Дориа Рагланд проговори за скандалите около Меган Маркъл (Какво разкри?)

Гласувайте за статията

Дориа Рагланд проговори за скандала с Меган Маркъл

„Тя е силна и ще устои на бурята“. Така Дориа Рагланд коментира случващото се около актрисата Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс избяга в Канада, след като предизвика невероятна буря в Англия с напускането си.

И въпреки че решението й разстрои британците, които избухнаха срещу нея, майка й ревностно я защитава. И е категорична, че дъщеря й е взела единственото правилно решение.

Според Дориа Рагланд, Меган е положила усилия да остане част от кралския двор, но всичко й е дошло в повече. Херцогинята не бе въведена в семейството постепенно, както се случи с Кейт и Камила, а се наложи да се справя доста скоростно с целия стрес, очаквания и напрежение. Фактът, че с принц Хари се ожениха след по-малко от година след срещата си, както неспособността на Меган да се приспособи към строгите традиции на англичаните, предварително обрекоха връзката й с Англия на провал.

Херцогинята забременя доста бързо, а майчинството й съвпадна с първите удари срещу нея, което допълнително напрегна цялата обстановка. В крайна сметка тя взе решение да се оттегли и да избяга от публичността. Но отсъствието й от кралския двор, не се оказа най-доброто решение за Хари.

Меган Маркъл остава в сянка сн. Инстаграм

Меган Маркъл остава в сянка сн. Инстаграм

Майка й е категорична, че тя ще се справи и ще устои на бурите, които избухнаха заради нея. Освен това е категорична, че Меган най-после е започнала да мисли за себе си, за живота и здравето си. „Тя се задушаваше в двореца. Не можеше да излезе навън, не можеше да остане сама, не можеше да изрази свободно мнението си. Постоянно беше съдена, критикувана и упреквана. Това накрая я разстрои до толкова, че да не иска да остане там. Просто не издържа“, коментират приятели на херцогинята. Самата тя отказа да прави каквито и да е изявления, въпреки ударите, които получи дори от роднините си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар