Уилям и Хари се помириха след след скандала (Но принц Чарлз отказа да прости на сина си)

Уилям и Хари се помириха след след скандала (Но принц Чарлз отказа да прости на сина си)
3 (60%) 1 vote

Уилям и Хари се помириха помежду си, принцът на Уелс обаче не може да му прости

Уилям и Хари се помириха помежду си, но принц Чарлз още не е простил на сина си. След разправиите на двамата братя покрай оттеглянето на Хари, всички очакваха, че враждата ще се задълбочи. Двамата обаче не само, че се сдобриха, но се и сближиха повече от всякога.

„Първоначално принц Уилям беше доста ядосан на брат си. Но когато разбра, че решението му е окончателно, а Хари заминава надалеч, той си даде сметка, че се лишава от най-близкия си човек. Кейт изключително много помогна за помирението им. Херцогинята на Съсекс също се включи. Все пак тя не иска да я винят и за техния разрив“, разкрива още източник от двореца.

Хари остава плътно зад брат си и двамата са по-близки от всякога. Неразбирателствата им заради брака на Хари и Меган са били оставени настрани, а херцогът остана неизменно зад Уилям. Но той няма да бъде в двореца, за да подкрепи брат си на първата му официална вечер като бъдещ престолонаследник.

Междувременно се заговори, че принц Чарлз е много сърдит на сина си и още повече на снаха си. Той ще продължи да финансира двойката още една година, докато си стъпят на краката, но няма да продължи да се грижи за тях до безкрайност. Принцът е особено разстроен заради решението им да отведат малкият Арчи далеч от семейството. Именно това го наранило най-много. „Отношенията им са сложни. Те не си говорят, въпреки че Чарлз не оттегли подкрепата си от него. Въпреки това е готов да му прости и да го приеме, ако Хари реши да се върне към предишната си роля“, казват те.

Уилям и Хари се помириха, но Чарлз още не е простил на сина си сн. Инстаграм

Уилям и Хари се помириха, но Чарлз още не е простил на сина си сн. Инстаграм

А това роди нова мълва. Че съществува още един план, според който принц Хари ще се върне към кралските си задължения, когато Чарлз стане крал. Меган и Арчи обаче ще останат в сянка и няма да се ангажират с кралски задължения, освен крайно официални публични прояви на цялото семейство. Точно като Сара Фъргюсън и семейството на принцеса Ан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар