Хороскоп за 20 януари – понеделник, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Напоследък обръщате твърде много внимание на негативни мисли. Опитайте днес да се разсеете с нещо. Ако натовареното ви ежедневие не е достатъчно, обадете се на прител и излезте. Ще прекарате приятна вечер заедно и ще успеете да се отпуснете. Предстои ви запознанство с интересен човек. Опитайте се да разгадаете какво послание ви носи.

Скорпион
Обстановката на работното място е доста спокойна напоследък. Днес е възможно да възникнат конфликти, в които е добре да не се намесвате. Останете фокусирани върху задълженията си и не обръщайте внимание на споровете около вас. Погрижете се за здравето си. Отделете време за по-дълга разходка в парка.

Стрелец
Не стигайте до прибързани заключения, когато се случи конфликт на работното място. Чувствате се изморени и стресирани, което ви кара да мислите, че някои ситуации са по-сериозни, отколкото са всъщност. Не правете от мухата слон, каквато склонност имате. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания и обяснения с околните – близки или колеги.

Козирог
Днес имате твърде много задължения, за които едва ли ще ви стигне времето. Подредете приоритетите си и свършете най-важното за деня. По този начин ще ви остане повече свободно време. Обърнете внимание на семейството си – наскоро не сте прекарвали вечерта заедно. Това ще ви създаде истински домашен уют, на който ще се насладите.

Водолей
Паричното ви състояние ще се стабилизира днес. Не бързайте да правите планове, трябва първо да покриете някои текущи нужди. Дунат е подходящ за сериозни разговори както в личен, така и в служебен план. Бъдете по-внимателни в отношенията си с хората около вас. Иначе казано, от вас се изисква да проявите повече толерантност.

Риби
Напоследък някой много се възползва от помощта ви. Крайно време е днес да го оставите да се оправя сам, а вие да се фокусирате върху вашите нужди и желания. Това може да доведе до някои усложнения в отношенията ви, но не трябва да им обръщате внимение. Вечерта прекарайте в компанията на приятели, което ще ви разтовари.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар