Валиумният изнасилвач се е гаврил с 18 жени в 6 страни

Гласувайте за статията
У нас холандският извратеняк се правил на бизнесмен с туроператорска фирма

Извратенякът от Холандия Йохан-Фредерик Стелингверф, уличен в изнасилването на 4 българки, се е гаврил с поне 18 жертви в общо 6 държави – пише в. „Уикенд“. Новината споделя пред изданието столичен криминалист, разследващ изпълненията на изрода от Ниската земя, която наскоро се преименува официално на Нидерландия.

„Благодарение на обмена на информация между страните-членки научихме, че извергът, роден на 27 февруари 1981 г. в града на Рембранд – Лайден, е свързван с общо 18 изнасилвания на територията на Бразилия, Полша, Малта, Нидерландия, Испания и България. Срещу сексуалния хищник има дори искане за естрадиция в Бразилия, където да бъде даден на съд“ – разкрива пред изданието информаторът.

Една от жертвите му в Малта била неговата бивша приятелка, изоставила похотливеца заради странните му сексуални щения. Според полицейската сводка холандецът редовно посещавал страната ни от поне 5 години. Последният му постоянен адрес е в София, кв. „Зона Б-5“, където живее повече от година по свидетелства на неговите съседи.

До момента поне 4 от изнасилените от холандеца са българки. Мръсотиите започват още през 2006 г. в родината му, когато е на 25 години. След като полицията разкрива набезите му, Йохан бяга в Бразилия, където продължил с издевателствата си. След това насилникът се мести в Полша и Малта, преди да се установи в България.

Иначе Йохан бил харесван от жените

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар