Брендо отмъщава до дупка за отвличането на дъщеря си Лара

Брендо отмъщава до дупка за отвличането на дъщеря си Лара
3 (60%) 2 votes
Изчезна един от похитителите на дъщерята на Евелин Банев-Брендо

Един от разследваните като съучастници в похищениетона Лара Банева – дъщерята на кокаиновия крал Брендо, е изчезнал – разкрива в. „Уикенд“. Автокрадецът Николай Сакалиев-Каската е в неизвестност вече от 3 месеца, а негови приятели с основание се притесняват, че може да е убит – отбелязва изданието

Каската буквално се е изпарил малко след като е напуснал затвора в Пазарджик. Той лежа там половин година заради опит на кражба на луксозен Мерцедес, собственост на китайски бизнесмен.
Лара Банева бе отвлечена през парт 2013 г. с джип БМВ. Ченгетата са установили, че подобна кола включително със същия цвят е била задигната половин година преди това от Каската. Той е добре познат на полицията апаш. В миналото е бръмчал с легендарните автоджамбази Иван Патицата и Иван Дебелия. В службите имало сериозни подозрения, че Иван Иванчев-Дебелия е замесен косвено в слючая с Лара

Според оперативна информация, Иванчев от 2012 година работил за голямата италианска мафия Ндрангета. Същите мафиоти отговаряли и за трафика на кокаин на Апенините. Именно с тази структура години наред контакти поддържаше и Брендо, преди да бъде арестуван, а впоследствие и осъден на 20 години затвор.
Изчезването на Каската не е случайно – твърдят хора от ъндърграунда. Тук прозира дългата ръка на Брендо, който ще мъсти до дупка за отвличането на дъщеря си – споделят още те.

Брендо все още се издирва от Интерпол

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар