Брад Пит докара Анджелина Джоли до истерия (Актьорът запозна децата си с Анистън) Преглеждания: 26327

0
3/5 - (1 vote)

Анжелина Джоли получи нов удар под кръста от бившия си съпруг

Анджелина Джоли получи нов удар под кръста от вече бившия си съпруг. Актрисата изпаднала в истерия, когато разбрала, че децата й са харесали Дженифър Анистън.

Според западните медии Брад Пит срещнал наследниците си с предишната с половинка. А запознати издават, че това е бил специален момент за тях. Те били чували много за Джен през годините и нямали търпение да се видят лично с нея. А тя също имала желание да се запознае с всички тях.

„По време на срещата Анистън била малко нервна, но те се държаха толкова мило с нея, че заедно намериха общ език. По тяхното мнение предишната съпруга на баща им е много готина и хубава“, разкрива приятел на актьорите.

Вивиан харесала бижутата й и искала да й сплете косата. А Нокс бил впечатлен от спортните познания на Джен.

Най-много Анистън била развълнувана от коментара на Шайло. Която в един момент й казала, че баща й се чувства много щастлив когато е заедно с нея. Това предизвикало сълзи в очите на Брад Пит, който се трогнал от думите на 13 годишната си дъщеря.

Снимка: Getty

Новината идва в много труден момент за Анджелина Джоли. Тя все още не може да се съвземе от успехите на бившия си на снимачната площадка и страда, че дори не я поканиха на „Златен глобус”. Изпитвала чувство, че никой не я обича и е отхвърлена и предадена от всички, пише newidea.com.au.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.