Принц Чарлз и Уилям с първи реакции след решението на кралицата

Гласувайте за статията

Принц Чарлз и Уилям облекчени от напускането на Меган и Хари

Принц Чарлз и принц Уилям са облекчени от оттеглянето на Меган и Хари. Въпреки че двамата бяха твърдо против решението на съпрузите да напуснат кралския двор, двамата признали, че това може би е най-доброто и разумно решение, предвид разразилата се буря след това..

Двойката си тръгна с гръм и трясък, което беше посрещнато гневно от британците. Те бяха особено сърдити от начина, по който Меган и Хари пренебрегнаха желанието на Елизабет. В крайна сметка обаче, съпрузите постъпили правилно. И на фона на безумните скандали след това, мнозина са убедени, че са постъпили правилно.

„Те решиха наистина да вземат разумно решение. И Чарлз, и Уилям признаха, че това е най-доброто нещо за Меган и Хари. Те се съгласиха, че е по-добре да се оттеглят, отколкото да продължават да търпят скандалите“, казват от двореца, твърдят източници пред „Дейли мейл“.

Тепърва ще стане ясно, как точно са приели решението на двойката, но не официално, те са доволни от техния избор.

„Истината е, че Меган от самото начало не се чувстваше в свои води в семейството. Чарлз и Уилям я приеха сърдечно, но херцогът запази своята резервираност и съмнения по отношение на нея. Затова и толкова се ядоса, когато тя и Хари решиха да се оттеглят. Но сега и той, и принц Чарлз мислят, че може би е за добро“, коментират от обкръжението на кралската фамилия.

Въпреки че никога не е коментирал публично роднините на Меган, за Уилям ударите, които тя понасяла, удряли директно по имиджа на монархията. На същото мнение са и останалите членове на семейството, като принцеса Ан.

Двоен стандарт в британските медии за Кейт Мидълтън и Меган Маркъл сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Чарлз и Уилям облекчени от решението на Меган и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Сега Меган и Хари напускат Англия, няма да се ползват с кралски привилегии, но остават членове на кралското семейство. Но те вече не са представители на кралицата, за всеобщо облекчение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар