Томас Маркъл с остри атаки срещу дъщеря си, заради напускането й

Гласувайте за статията

Томас Маркъл с остри атаки срещу дъщеря си

Томас Маркъл отправи още атаки срещу дъщеря си. В ексклузивно интервю за британска телевизия, той коментира напускането й от двореца.

„Те превърнаха кралското семейство в Уолмарт с корона. Те просто изгубени души“, казва още Томас Маркъл по този повод.

В действителност, нито Томас Маркъл, нито сестрата на Меган — Саманта, имат право да дават оценки на двойката. След като решението на херцозите е факт, те бяха категорични, че искат да напуснат двора. И да останат членове на семейството, но като стоят в сянка, както повечето им роднини.

Това обаче носи серия от негативи за роднините им.

Томас Маркъл вече няма да бъде особено интересен за обществото, нито пък ще може да се възползва от популярността на дъщеря си. Всъщност, Меган и Хари са на път да бъдат забравени и да се появяват само на специални събития на фамилията, без допълнителни ангажименти от тяхна страна.

Саманта Грант, която е полусестра на Меган, печелеше доста добре на неин гръб. Кой ще се интересува от биографията Меган или живота й, ако не е част от кралската фамилия? Освен това никой от семейството й вече няма да злоупотребява с познанството си с нея. А това ще се отрази и на финансите им, коментират медии и то не само на Острова, пише „Дейли мейл“.

Самите британци приеха решението на любимия си принц да се оттегли, след няколко седмици негодувание. Дори имаше мнения, че някои биха избрали да си тръгнат с Меган, ако бяха на мястото на Хари.

Томас Маркъл проговори за Меган  и я упрекна сн. Инстаграм

Томас Маркъл проговори за Меган и я упрекна сн. Инстаграм

„И аз бих си тръгнала, ако роднините ми опитват да печелят пари на мой гръб непрекъснато“. „Започвам да симпатизирам на Меган. Не одобрявах някои нейни действия, но присъствието й във фамилията определено предизвика сериозно напрежение. Роднините й се постараха да я унижат, а това се отрази и на цялата британска монархия, въпреки всичко“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар