Световна звезда измества Слави Трифонов и ще прибира луди пари всеки месец. Вижте колко!

Гласувайте за статията

Шоуто е вътрешна продукция на медията

Както вече стана ясно, Би Ти Ви намери заместник на Слави Трифонов.

На мястото на вечерното шоу на Слави Трифонов ще застане 25-годишен грък. Шоуто му ще стартира от 27 януари в ефира на Би Ти Ви. То ще се излъчва в часовия пояс на „Шоуто на Слави“ – 22:30-23.30 ч.
Водещият е абсолютно неизвестният на масовата публика – Николаос Цитиридис.

Слави Трифонов

Шоуто е вътрешна продукция на медията

На „стола за забавления“, както вече наричат изстиналото място на Слави Трифонов ще сяда от време на време и друг комедиант – Александър Деянски. И двамата водещи ще получават заплата от по 8000 лева на месец, съобщава „България Днес“.

Шоуто е вътрешна продукция, а не външна, както бе предаването на Дългия. До момента Николаос Цитиридис е известен като един от основните комедианти на „Комеди клуб София“. Роден е през 1994 година в Атина. Едва петгодишен идва със семейството си в България.

Николаос стартира stand up comedy кариерa преди четири години. Тогава решава да се пробва в софийския клуб. Комикът печели наградата от 100 лева още същата вечер. Мениджърът на заведението Иван Кирков го забелязва и кани да се включи в ускорената програма на проекта. Скоро след това Цитиридис подписва и договор с клуба.

Другият водещ – Александър Деянски, също е сред основните комедианти на „Комеди клуб София“. Кариерата му започва през януари 2016 г. През 2008 г. завършва математическата в Благоевград. До момента има над 500 професионални шоута, от които 7 в зала 1 на НДК, пише novini.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар