Голям обрат в живота на Антон Хекимян

Гласувайте за статията

Той жадувал за късметче „повишение“

Напоследък из нюзрума на Би Ти Ви все по-усилено се носи мълвата, че в живота на водещия на сутрешния блок на медията „Тази сутрин“ – Антон Хекимян, е настъпил голям обрат.

Оказва се, че големите обрати в живота на топ журналиста на медията Антон Хекимян, засягат любовния му живот.
Водещият на сутрешния блок се готви за годеж през настоящата година или поне така е посочило късметчето му от баницата, което му се паднало в нюзрума на телевизията.

Антон Хекимян

Той жадувал за късметче „повишение“

Тъй като колективът на медията не бил пълен покрай празниците, те решили да спазят новогодишния ритуал в първите работни дни на януари, когато отпускарите се завърнали от почивки.

На Антон Хекимян се паднал най-желаният късмет, макар той тайно да се надявал да грабне повишението. Дали на хоризонта вече има кандидатка за пръстена, или журналистът тепърва ще срещне голямата любов, не се знае. Любопитна подробност обаче е, че за пръв път от години насам най-светлите празници Антон Хекимян не прекара в родната Стара Загора със семейството и, а извън страната.

Той бе на кратко пътуване до съседна Гърция, където бе отседнал в Солун. За пръв път Хекимян предпочете да снима само пейзажи от града, не и себе си. Мнозина предполагат, че вероятно защото е бил на романтична ваканция с половинка, която все още не иска да показва публично, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар