Стана ясно какво наследство ще получи синът на Стефан Данаилов

Гласувайте за статията

Изглежда имуществото му е разпределено поравно между всички наследници

Владимир Данаилов проговори за наследството, което ще получи от баща си – Стефан Данаилов.

„Аз съм основният наследник на баща ми Стефан Данаилов! Занимавах се известно време с документите по прехвърляне на имотите, но ще се наложи отново да дойда в България, за да довърша формалностите. Доста хора ми помагат“.

Стефан Данаилов

Изглежда имуществото му е разпределено поравно между всички наследници

Това сподели Владимир Данаилов, извънбрачният син на големия Стефан Данаилов, който си отиде на този свят на 27 ноември, дни преди да навърши 77 години.

В момента той следва медицина в Америка, където живее от години. През 2014 година Влади се ожени за дългогодишната си приятелка – американката Виктория. „В добри отношения съм всички с роднини на баща ми.

Разбира се, че не се чувам с тях всеки ден, но се разбираме. Нямам представа какво ще е тяхното наследство и какво изобщо ще вземат. А и честно казано, не ме интересува“, категоричен е Влади.

В момента той си взема изпитите, които отложил заради пристигането си у нас за поклонението на популярния си баща.
„Мисля догодина да стана татко, но ще ми трябват поне 10 години, за да изплатят заемите за обучението ми по медицина в Америка, което е много скъпо. Трябва да открия кабинет, да работя известно време като лекар. След това ще се върна в България, защото ме тегли. А и жена ми Виктория много харесва страната. Не бих искал децата ми да се американчета, които не знаят български“, категоричен е Владимир Данаилов.

Колкото да останалите членове от фамилията Данаилови, то покойният актьор отдавна е разделил имуществото между тях. Синът на Мария Данаилова, покойната жена на Ламбо – Росен Цанков е плод на връзката й с режисьора Вили Цанков. 8 месеца, след като Мери си отива от този свят през 2014-та, Мастера прехвърля три четвърти от четиристайни им апартамент в столичния квартал Лозенец на доведения си син Росен.

Стефан и Мария се нанасят в апартамента през 1972 година. Голяма част от парите за покупката на жилище са от Мери, която се разделя с имота в родния си Горнооряховски край. След смъртта й Стефан постъпва коректно, като на практика остава на единственото й дете Росен жилището.

Актьорът посочва, че има вложения в инвестиционен фонд на стойност 100 хиляди лева

Освен недвижимо имущество през годините Стефан Данаилов успява да спести достатъчно пари. Ламбо бе длъжен да подава данъчна декларация, в която са описани финансовите му постъпления. Според декларация от 2017 година той има налични средства в размер на 30 хиляди лева, отделно 6000 евро, придобити от заплати. В същата декларация описва влоговете си – единият е 197 242 лв., втори за 67 000 евро и трети за 2 142 долара. Тези сметки ще са за Влади.

Актьорът посочва, че има вложения в инвестиционен фонд на стойност 100 хиляди лева, които също би трябвало да наследи биологичният му син. Стефан Данаилов бе ценител на изкуството и като такъв притежаваше немалко стойностни произведения. Актьорът имаше малък апартамент в Приморско на стойност 80 000 лв. В имотния регистър Стефан Данаилов не е собственик на имота, както и на къщата в село Марково с обща площ 740 квадратни метра.

Най-вероятно двата имота в провинцията са записани на името на племенницата на Ламбо – дъщеря на сестра му Росица Данаилова от втория й брак с документалиста Константин Обрешков. Росица ще наследи и богатия архив от документи и книги на вуйчо си.
В крайна сметка се вижда, че Владимир ще наследи почти същата стойност от наследството, каквато ще вземат Росен Цанков и Росица Обрешкова.

Голямото сърце на актьора, е помислило за всички да са щастливи и доволни, коментираха на поклонението близки до популярната фамилия, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар