Към днешна дата си живее живота в Канада

Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, която е напът да стане бивша херцогиня на Съсекс, разтърси британската монархия из основи и към днешна дата се радва на живота си. Към момента тя е в Канада и все още не може да се наслади изцяло на свободата си, писаха британските медии, уловили американката да си живее живота, предава „Монитор“. [caption id="attachment_616284" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл Към днешна дата си живее живота в Канада[/caption] Съпругата на Хари бе забелязана да кара до международното летище Виктория в Британска Колумбия, за да посрещне личната си инструкторка по пилатес Хедър Дорак. Медиите спекулират, че е възможно Меган никога повече да не се завърне във Великобритания и да живее там. Сега се радва с пълна сила на свободата си и неангажираността си откъм кралски задължения. Меган Маркъл е чакала приятелката си цели 10 минути, след което се е отправила към имение за 15 милиона, намиращо се в Канада. На този фон стана ясно, че екипът, който е обслужвал всяка една нужда на кралската двойка в имението им във Фрогмор котидж, ще бъде освободен или пренасочен към други обекти, пише CNN. Според изданието това е ясен знак, че принц Хари и Меган Маркъл планират да прекарват повече време в Канада, отколкото във Великобритания. Очевидно занапред във Великобритания ще се чувстват като на гости, а не като у дома си. Припомняме, че принц Хари и съпругата му се преместиха от двореца Кенсингтън в Лондон в резиденцията Фрогмор хаус в графство Бъркшър преди раждането на кралското бебе Арчи.

По всяка вероятност екипът, който е обслужвал нуждите на кралската двойка във Фрогмор котидж, ще бъде освободен или пренасочен към други обекти

Фрогмор хаус е имение, в което се намира и частната Фрогмор котидж. Самата къща Фрогмор е отворена за посещения 3 дни всяка година. Имението е в рамките на замъка Уиндзор и им бе подарено за сватбата. Междувременно стана ясно, че съпругата на британския принц Хари – Меган Маркъл се е появила за пръв път публично във Ванкувър, след като двойката обяви намерението си да се оттегли от ангажиментите си в британското кралско семейство. Близка до Меган разказа за тормоза над херцогинята в двореца, а Хари от Супермен станал... "Вижте с кого пихме чай днес", написаха на страницата си във Фейсбук активистките от женския център "Даунтаун истсайд", благотворителна организация в помощ на жени и деца в затруднение във Ванкувър. Публикацията е съпроводена със снимка, на която активистки в центъра позират с херцогинята на Съсекс в неформална атмосфера. "Херцогинята просто искаше да се запознае с нашата асоциация", каза директорката на центъра Кейт Гибсън. Тя уточни, че посещението било организирано бързо, след като в центъра получили "мистериозен" имейл от асистент на Меган, който питал дали херцогинята на Съсекс може да посети организацията. Принц Хари и Меган прекараха шестседмична зимна ваканция за коледните и новогодишни празници във Ванкувър и три дни, след като се завърнаха в Лондон, обявиха плановете си за бъдещето. Веднага след това Меган Маркъл се върна в Канада, за да бъде със сина си Арчи, пише blitz.bg.