Бившата приятелка на принц Хари проговори (Вижте какво разкри за херцога на Съсекс)

Гласувайте за статията

Кресида Бонас говори за принц Хари и съпругата му Меган Маркъл

Бившата приятелка на принц Хари проговори за връзката си с него. Светът се тресе от скандалното решение на херцога на Съсекс и съпругата му Меган Маркъл да се откажат от кралските си задължения и да станат „финансово независими“.

Точно по това време бившата приятелка на Хари – актрисата Кресида Бонас , даде сензационно интервю. Тя напълно открито говори за връзката си с по-малкия син на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна, за романса помежду им и Меган Маркъл. Актрисата призна, че статусът на „бившата приятелка на Хари“ пречи на кариерата й.

Принц Хари и Кресида Бонас, известна с ролите си в „ByBiMan“, „Tulip Fever“ и телевизионния сериал „Убийство в Уайтхаус Фарм“, се разделиха преди шест години. Но връзката им все още е тема на дискусия в световните медии.

За Хари

В интервю актрисата намекна, че постоянните въпроси за аферата й с принц Хари я разочароват, тъй като те омаловажават нейните постижения като актриса. „Никой не обича да бъде етикетиран. Опитвам се да си свърша работата, а хората искат само да им говоря за Хари. Влагам много усилия в това, което правя и трябва да гледам себе си и моята работа, а не са коментирам какво е имало помежду ни“, заяви Кресида.

Бившата приятелка на принц Хари бе попитана и дали съчувства на Хари и съпругата му, която вече е бивша холивудска актриса (или поне на този етап). Отговорът на Кресида бе категоричен: „Няма да заемам конкретна позиция по този въпрос, иначе думите ми ще се появят на първите страници на вестниците. И това би било неуважително. Всичко това, което се случи между мен и Хари, бе отдавна. Беше много отдавна. И подобни въпроси звучат странно, защото сега всичко в живота му е различно“, каза Бонас.

Кресида се запозна с принц Хари през 2012-та година, а тяхна сватовница бе братовчедка му – принцеса Южени. Връзката им продължи две години. Носеха се слухове дори за годеж на двойката, но през 2014-та година те се разделиха, поддържайки добри приятелски отношения.

Кресида Бонас проговори за принц Хари колаж: Инстаграм

Кресида Бонас проговори за принц Хари колаж: Инстаграм

През 2018-та година Бонас дори присъства на сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс. Сега тя е сгодена за агента на недвижими имоти Хари Уентуърт-Стенли, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар