Джино Бианкалана: Готов съм за брак и деца, но Кристиана не е! (Какво още разкри?)

Джино Бианкалана: Готов съм за брак и деца, но Кристиана не е! (Какво още разкри?)
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана прави изненади на Кристиана всеки ден

Джино Бианкалана е двукратен шампион от шоуто „ВИП Брадър“, което му донесе широка популярност. За да участва в предаването, той пристигна от Чикаго, където въртеше успешен транспортен бизнес, а зрителите спечели със своя чар и непринуденост. Животът в България му хареса и реши да се установи тук, но не изключва възможността някой ден отново да се върне в САЩ.

В момента Джино се носи на крилете на щастието с любимата си жена – красивата лекарка Кристиана Канева. Но като цяло изминалите няколко години бяха доста трудни за него. През 2016-та година той претърпя тежка катастрофа, която едва не му коства живота. Съществуваше реална опасност да изгуби единия си крайник, но след поредица от сериозни операции и дълга рехабилитация Бианкалана отново стъпи на краката си.

Две години след ужасяващия инцидент риалити звездата получи друг жесток удар от съдбата – баща му почина внезапно и остави близките си съкрушени.

Отскоро Джино и неговата любима живеят заедно в столичния квартал „Бояна“, а риалити звездата споделя как му се отразява семейния живот. „Ооо, почти перфектна домакиня е (смее се – б.а“). Нека ви разкажа как ми сготви бъркани яйца наскоро. Беше ги сварила и ме попита: „Сега как да ги направя бъркани?!““, разказва Джино, пише „Уикенд“.

Той разкрива и дали с Кристиана мислят за брак и наследници. „Аз съм готов, изчаквам нея. Всяко нещо с времето си. Много пъти съм мислил как точно да й предложа брак. Искам да бъде в най-неочаквания момент, да изпипам детайлите, да бъде много романтично. Момент, който тя да помни цял живот. И вярвам, че ще бъде точно така!“, споделя Джино.

Бианкалана признава, че е по-романтичен от своята половинка, на която често прави изненади. „Аз съм по-романтичен. Всеки ден й правя изненади – дали хубави, дали лоши… Шегата настрана, обичам да виждам усмивката на лицето й“, споделя риалити звездата.

Джино Бианкалана е гтово за брак и деца, но Кристиана не е сн. Фейсбук

Джино Бианкалана е гтово за брак и деца, но Кристиана не е сн. Фейсбук

Джино разкрива, че разликата в годините между него и Кристиана е 10 години, но това не го притеснява. „Аз съм доста търпелив, уча я на някой неща, тя мен – на други. Допълваме се“, казва още Бианкалана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар