Луна влиза в „Като две капки вода“? (Вижте кои са другите участници)

Гласувайте за статията

„Като две капки вода“ се завръща през февруари

Любимото шоу на България „Като две капки вода“ се завръща през февруари. Най-голямата загадка винаги са имената на участниците. За новия осми сезон на шоуто знаем, че ще има седем звезди и един фен.

А едно от имената, който ще вземат участие в „Като две капки вода“, е Луна. Със сигурност ще бъде огромно шоу с присъствието на толкова скандална и противоречива личност, която където и да се появи, прави пожар от емоции. Позабравената поп фолк изпълнителката е получила покана да се включи в рейтинговото шоу на Нова телевизия.

Певицата от няколко години чака тази покана, но сега опитвала да си договори по-голям хонорар, обещавайки да направи зрелище за зрители и публика. За никого не е тайна, че Луна е добър музикант и може да изпее всичко. А от изявата на певицата в риалити формата „Биг Брадър“ я видяхме и като перфектна актриса, така че лесно би могла да се превъплъти в чужда кожа.

В медийното пространство упорито се тиражират още две имена като евентуални участници в „Като две капки вода“. Става въпрос за актьора Димо Алексиев и певицата Дивна, които взеха участие и в „Маскираният певец“, пише show.blitz.bg.

За първи път в предаването наред със звездите на сцената ще се качи обикновен човек. Той през целия сезон ще пее рамо до рамо с тях. До момента изпратените кандидатури са 1216, а крайният срок за желаещите да участват вече приключи.

Луна влиза в "Като две капки вода"? сн. Фейсбук

Луна влиза в „Като две капки вода“? сн. Фейсбук

„Изгледали сме всички видеа до момента, аз, Влади, Кико, нашия режисьор, и Дони, който е музикален продуцент на формата, ще изберем тримата най-добри участници, които ще бъдат обявени другата седмица. Ще отворим линиите за гласуване, а зрителите ще имат последната дума за избора на 8-мия участник  в новия сезон на „Като две капки вода““, разкри продуцентът Маги Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар