Започна се: Принц Хари и Меган Маркъл изгубиха първата си привилегия

Гласувайте за статията

Вероятно всички тръпнат в очакване да научат от какво още ще бъдат лишени

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл вече понасят нелеките последствия от решението им да се отцепят от британския кралски двор.

Запознати издават, че принц Хари и Меган Маркъл, които обявиха преди броени дни оттеглянето си от британското кралско семейство, вече са избубили първата си привилегия.
Двойката са останали без прислужници в имението им Фрогмор.

принц Хари

Вероятно всички тръпнат в очакване да научат от какво още ще бъдат лишени

Припомняме, че принц Хари и Меган Маркъл се намират в „преходен период“. През този период те ще уточняват детайлите и условията за решението им с кралица Елизабет Втора.

Част от промените, съпътстващи оттеглянето им, вече се случват. Двете отговорни за имението лица – мениджърът на дома и чистачката, са преместени обратно в Бъкингамския дворец, където ще изпълняват други роли предава изданието „The Sun“.

Какво ли ще последва?

Новината веднага породи слуха, че при тези условия Меган Маркъл няма да се завърне в Англия, тъй като ще остане без персонал, който да поддържа и ръководи дома им. Към момента мълвата не е потвърдена или отречена от говорителите на кралската двойка, пише blitz.bg.

Припомняме, че Меган Маркъл вече направи разтърсващи разкрития за британския кралски двор. Пред свои близки приятели, тя е заявила: „Душата ми смачкаха в двореца, най-накрая мога да дишам!“.

Освен това тя подчертава, че не може да се отдаде максимално на Арчи като майка, ако не продължи да бъде самата себе си. Тя е чувствала, че тя не може да бъде такава, ако остане в рамките на кралското семейство. По думите ѝ, е искала да опази Арчи от стреса и притесненията.
В заключение Меган твърди, че средата в британския кралски двор е токсична, защото е имало твърде много напрежение и натрупано неудовлетворение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар