Мария Игнатова удари Рачков и Халваджиян в земята

Гласувайте за статията

Блондинката хвърли истинска бомба

Мария Игнатова се оказа повече от изобретателна – дотолкова, че удари бившата си изгора Димитър Рачков и мастития продуцент Маги Халваджиян в земята.

Месеци наред чаровната блондинка изживяваше тежко раздялата си с тв водещия. Тя дори призна, че е изпаднала в депресия. За щастие тя вече е успяла да премине през тежките емоционални моменти и вече е като нов човек.

Мария Игнатова

Блондинката хвърли истинска бомба

И не само това – Мария Игнатова гори от енергия. Блондинката е готова да направи всевъзможни чудеса от храброст, само и само да покаже, че вече няма дори драскотина от любовното си разочарование.

Наскоро Мария Игнатова хвърли истинска бомба с решението си да става водеща. Дори говори за свое собствено шоу в стил стендъп комеди, което ще дебютира в известен столичен клуб след по-малко от месец.

След като обяви решението си, мнозина съзряха в намеренията на Мария опит да копира бившата си изгора. Дали обаче нещата ще й се получат точно, както ги е планирала, само времето ще покаже. Факт е, че със своето „Забранено шоу“, Рачков обикаля страната вече повече от година, трупайки солидни финансови дивиденти.

„Здравейте, скъпи приятели! Заповядайте заедно с мен, Мария Игнатова, Алекс Раева и специалните ни гости, които ще разкрием съвсем скоро, на въртележката в Carrusel. Ще завъртим хумористично, иронично и саркастично цялата разкошотия на заобикалящата ни действителност.
Обещаваме ви шеметни моменти смях и музика, без филтри, цензура и политическа коректност. Без грам ИнстаСрам! Enjoy the ride! Чакаме ви с любов на 14-ти и 15-ти февруари“, написа Игнатова в социалните мрежи, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар