Меган Маркъл направи страховити разкрития за британския кралски двор

Гласувайте за статията

Тя споделяла пред приятели, че душата й била смачкана

Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, направи страховити разкрития за британския кралски двор.

Меган Маркъл разкрива, че кралският двор я задушавал и не можела да бъде 100-процентова майка на Арчи. Като основна причина за това, тя посочва злобата, която цари в семейството.

Меган Маркъл

Тя споделяла пред приятели, че душата й била смачкана

Меган Маркъл може „най-накрая да диша“ след решението си да се откаже от „смазващия душата“ живот на кралска особа. Това разкри неин приятел. Миналата седмица Съсексови обявиха, че искат да се откажат от титлите си и да напуснат кралското семейство, за да станат „финансово независими“ и да споделят времето си между САЩ и Канада.

Според информацията, приятел твърди, че херцогинята намирала товара да е кралска особа за твърде тежък, за да може да продължи напред. Източникът е споделил пред в. „Сън“: „Тя е казала на най-близките си приятели, че душата ѝ е смачкана, че решението да напуснат е било въпрос на живот или смърт, имайки предвид смъртта на нейната душа“.

„Тя също е усещала, че не може да се отдаде максимално на Арчи като майка, ако не продължи да бъде самата себе си. Тя е чувствала, че тя не може да бъде такава, ако остане в рамките на кралското семейство. По думите ѝ, тя е искала да опази Арчи от стреса и притесненията.

Според нея, средата там е токсична за него, защото е имало твърде много напрежение и натрупано неудовлетворение“, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар