Момчето е на ръба на самоубийството

От близкото обкръжение на Андрея, която бе зверски изнасилена и убита в Галиче, направиха страховити разкрития за случващото се с приятеля й. Марио Милчев е първи братовчед на закланата от Аксел Олегов Андрея. Той разказва за живота на момичето и признава, че е съкрушен и не може да си намери място, откакто е разбрал тъжната новина за зверското престъпление. [caption id="attachment_616222" align="aligncenter" width="298"]Андрея Момчето е на ръба на самоубийството[/caption] "Искам всички да знаят какъв чист и достоен човек беше тя, всички я сочеха за пример, а е минала през много тежко детство", подчертава Марио Милчев. Ето какво разказа той: Андрея е имала много тежко детство, изоставена от майка си, сама с братчето си. Каква е историята на семейството ѝ? Тяхната история е покъртителна. Майка й ги изоставя, когато са били съвсем малки. Тя напуснала децата си заради друг мъж. Беше просто неморална жена - с три брака, с деца, всеки път зарязваше и тях, отбелязва Марио. Баба им и дядо им умират. Баща им взима попечителството на децата и се грижи за тях. Много хора, които присъстваха на погребението, казваха момичето беше авторитет за всички и всички разказваха истории с нея, как е помагала на други, колко добра е и колко е различна от майка си.

Баща им ги отгледал много трудно

Той така и не се събрал с друга жена, не искал да посрами децата си и да ги сочат с пръст. Когато майката на Андрея си тръгнала, тя била около петгодишна. Цялата отговорност от това, че нямала майка, в един момент паднала на нея. Наложило им се да пораснат още от много малки, тъй като от ранна възраст били без майка. Андрея не излизала навън, без да се обади на баща си и да му каже къде отива, без да иска неговото позволение. Не правела нищо в разрез с баща си и винаги се съобразявала с това какво ще кажат хората. Страхувала се, че майка й я е посрамила и не искала да говорят за нея по същия начин. „Вуйчо ми е в неравностойно положение, но никога не е правил нещо в разрез със закона, за да си изхранва семейството и да си препитава децата. Те познават много добре лишенията, живели са често много бедно“, разказва още Марио. Андрея имаше ужасно тежко детство, двамата с брат й бяха лишавани от много неща, споделя Марио. Имала ли е конфликт с някого? Всички много, много страдат, защото си отиде един прекрасен човек. Тя беше истински ангел. До този момент не беше казала една дума на някого на въпреки, да се скара с някого, да има проблеми и въпреки трудностите и всички неща, които ги спъваха, се намери начин да се изучат, да се възпитат.

Двамата планирали да сключат брак

От четири години Андрея ходила с едно момче, не е имала друг приятел. Той много я обичал и двамата били много влюбени. В момента приятелят на Андрея изживява много тежко случилото се. Той е сринат. Когато отишъл в полицията и разбрал какво е станало с нея, е искал да сложи край на живота си. Поради тази причина към днешна дата близките му не го оставят и за минута сам. Двамата кроили планове в бъдеще да се оженят. Приятелят на Андрея дори си събирал пари от стипендията, за да й вземе годежен пръстен. Днес, понеже вече се е видял с близките на Андрея, казал им - правих планове да й предложа брак веднага, щом завърши, но понеже това няма да стане, вземете тези пари, които спестих за надгробната плоча. Той приема всичко изключително тежко и не вижда смисъл да живее. У тях идват много хора да го успокояват, но е отчаян. Марио разкрива, че не знае за друг случай, в който Аксел Олегов да я е притеснявал. Тя се страхувала от неин комшия, който не е добре психически. Спрямо Олегов обаче не е имала притеснени и дори не е контактувала с него. Те са съседи, но през три къщи и не общували. „Зная, че бащата на Аксел е разделен с майката, защото я пребивал редовно, заплашвал я е често с нож, нападал я, казвал, че ще я заколи и той е бил свидетел на всичките тези неща. Може би до някаква степен се е запечатало това насилие и след това го е приемал като нещо нормално“, заключава Марио, пише zajenata.bg.