Кой е новият Агент 007

Гласувайте за статията
Чували ли сте за Джеймс Нортън? Той е следващия Джеймс Бонд

Малко известният британски телевизионен красавец Джеймс Нортън почти сигурно ще се превъплъти в ролята на безсмъртния агент 007, след като договорът на Даниел Крейг изтече – твърдят таблоидите на Острова, цитирани от в. „Уикенд“.

34-годишният актьор е имал серия от тайни срещи с продуцентите, начело са Барбара Броколи и единодушно е бил избран да бъде новия Джеймс Бонд. Ролята е толкова сигурна, че миналата седмица Джеймс Нортън е събрал група приятели в лондонски пъб, за да отпразнува гигантския пробив на големия екран.

Докато вървели тайните преговори с младока, продуцентите хвърляха постоянно прах в очите на медиите, като за ролята на Бонд се спрягаха половин дузина холивудски звезди, начело с Идрис Елба и дори няколко дами. Джеймс Нортън обаче през цялото време е бил фаворитът.
„Той е висок и тъмнокос – точно такъв, какъвто си представяме агент 007. Това е много важно след отклонението с ниския и русоляв Крейг“ – твърди един от продуцентите.

Твърди се, че Джеймс Нортън вече е подписал договор за два филма на стойност 40 млн. паунда. Британските букмейкъри спряха залозите за това кой ще бъде следващия Джеймс Бонд, което недвусмислено сочи, че информацията е вярна – пише в заключение изданието с най-голям тираж у нас.

Джеймс Нортън е новият агент 007

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар