Седмичен хороскоп за 18-25 януари – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на астроложката Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Везни
През идните дни имате шанс да се задържите встрани от конфликтите и недоразуменията. Не е изключено да се наложи да влезете в ролята на балансьор или съветник. Седмицата е благоприятна за финансовото ви положение – особено в понеделник и вторник. Възможно е да вземете пари, да уредите успешно финансов въпрос или да получите предложение, което ще ви осигури доходи в бъдеще.

Скорпион
За вас тази седмица ще бъде изпълнена с много емоции. Може да попаднете в капана на лошото си настроение и на мрачните си мисли. Не се притеснявайте – това вероятно ще бъде само временно и не е нужно да се борите с чувствата си. Не правете грешката да взимате важни решения точно през идните дни, защото има риск да не сте обективни. Ако сега решите нещо важно, после може да съжалявате.

Стрелец
Сега имате възможност да премислите някои минали събития, както и развитието на отношенията си с други хора, да си дадете реална сметка за създалата се в момента ситуация. Независимо дали проблемите касаят лично вас, ваши близки, роднини или колеги, обстановката ще продължава да бъде напрегната, а случилото се през изминалите седмици ще има своя отзвук. Ще проумеете обаче важни неща.

Козирог
Седмицата може да се окаже доста интересна и дори бурна за вас. Трудно ще ви бъде да предвиждате как ще се развият събитията, още по-малко пък какви ще бъдат реакциите на околните. Тъй като периодът е доста нестабилен и са възможни изненади, не е удачно да водите важни разговори или да установявате нови контакти. Бъдете по-внимателни и в личните си отношения. От вас се изисква по-голяма толерантност.

Водолей
Гледайте напред към новите възможности, които ви очакват. Не жалете за миналото и за онова, което смятате, че сте изпуснали. Макар през периода да има изискване да бъдат довършени някои стари задачи и ангажименти, успоредно с това ще може спокойно да планирате бъдещите си начинания. Ще действате в синхрон с астрологичните влияния, ако разнообразите всекидневието си.

Риби
Вниманието ви ще бъде съсредоточено най-вече върху самите вас – върху личните ви желания, стремежи и амбиции. Независимо дали ще го показвате, или не, ще изпитвате потребност да правите това, което искате. Ще трябва да положите повече усилия, да зачитате мненията на околните и да се съобразявате и с техните очаквания. Не реагирайте остро, ако някой се опита да определя какво да правите.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар