Анджелина Джоли става майка за седми път?

Анджелина Джоли иска седмо дете? сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Анджелина Джоли обмисля осиновяването на още едно дете

Анджелина Джоли не може без деца. Актрисата обмисля осиновяването на още едно дете, твърдят американските таблоиди. Звездата планирала да си осинови наследник още по времето, когато била омъжена за Брад Пит. За съжаление актьорът не бил съгласен и след развода тя иска да сбъдне това свое желание.

Въпреки че през годините се носеха многобройни слухове за връзките на Анджелина с други мъже, никой не присъства трайно в живота на актрисата. Вместо това се зашушука, че Анджи иска да си осинови ново дете, пише „ТМZ“.

„Тя винаги е мечтала за голямо семейство. Брад беше този, който каза — шест са достатъчни“, казват още приятели на звездата. Самата Анджелина не е коментирала слуховете относно потенциалното осиновяване, но приятелите й говорят.

„Държавите, които са в нейния списък са Сирия, Китай, Етиопия и други части на Африка. Тя е посетила повече сиропиталища по света, за да срещне детето от мечтите си“, казват нейни приятел.

Актрисата обаче разкрива, че много й липсва синът й Мадокс, който замина да учи за Южна Корея. Младежът предпочете Азия, където да учи биохимия и да се посвети на неща, които се различават от професията на майка му.

Анджелина от своя страна неотдавна изрази желание да се премести да заживее в Европа. Звездата казваше, че си мечтае за момента, когато те са достатъчно големи, за да се премести в Стария свят.

„За съжаление Брад не иска да се разделя с тях за дълго време. И докато станат пълнолетни съм длъжна да се съобразя с това“, казва още самата Анджи.

Анджелина Джоли иска седмо дете? сн. Инстаграм
Анджелина Джоли иска седмо дете? сн. Инстаграм

Междувременно обаче актрисата може да си подари един друг подарък. Да осинови още едно дете. А предвид факта, че вече е волна и свободна, може и да сбъдне това свое желание. И отново да стане майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.