Даша Жукова с тайна сватба в Сейнт Мориц (Милиардерката отсвири Меган и Хари за събитието)

Гласувайте за статията

Даша Жукова вдигна сватба в Сейнт Мориц, но отсвири Меган и Хари за събитието

Даша Жукова вдигна тайна сватба в Сейнт Мориц. Милиардерката неочаквано реши да изтегли с ден напред датата на събитието и по този начин изненада всички. Даша каза „Да“ на гръцкия милиардер Ставрос Ниархос, с когото обяви връзката си малко след развода с Роман Абрамович. Двамата сключиха брак през октомври миналата година, а венчавката им се превърна в събитието на месеца тази година.

Двойката реши да се ожени без много шум, но предвид ВИП — гостите, малко вероятно бе церемонията да остане задълго в тайна. Изненадващо обаче, Меган и Хари не бяха поканени за гости на събитието. Вместо това кралския двор бе представен от принцеса Беатрис и Едоардо Моци.

Годеникът на принцесата очевидно е в много приятелски отношения с младоженеца, тъй като бе сред най-почетните гости на събитието. На церемонията присъстват още Карли Клос, Гуинет Полтроу, семейство Бекъм, както и куп знаменитости от шоубизнеса и модния свят в Англия.

Изборът на Швейцария бе очакван, тъй като семейство Ниархос притежава едни от най-големите курортни комплекси в района. На церемонията дори се очакваше да присъства и Роман Абрамович, но той се оттегли в последния момент.

Даша Жукова и руския милиардер се разделиха по доста скандален начин миналата година. И двамата установиха, че си изневеряват един на друг. Жукова бе засечена с гръцкия си любим неколкократно. А Абрамович се оказа, че поддържа тайни отношения с друга жена от доста време.

Даша Жукова се омъжи сн. Инстаграм

Даша Жукова се омъжи сн. Инстаграм

Скандалът заплашваше да прерасне в безмилостна война за попечителство, но изненадващо двамата се срещнаха и се помириха. Двойката дори бе видяна няколко пъти да се прегръща след новината за раздялата, а всички мислех, че ще се съберат. Това не се случи, но бившите съпрузи си устроиха приятелска раздяла. И дори след развода запазиха топлите чувства един към друг.

 

View this post on Instagram

 

Первые свадебные фото👰🏼🤵🏻 Даши Жуковой🤩 @dasha и Ставроса Ниархоса🤩 @stavrosniarchos Бывшая жена Романа Абрамовича🤩 , основательница музея «Гараж» , Дарья Жукова👰🏼 вышла замуж за греческого миллиардера!!💰💶 Красивая пара😍. И кольца💍, как мы видим, очень скромные Список гостей у Даши и Ставроса получился очень внушительным и тяжеловесным: голливудские звезды, представители арт тусовки и королевских семей, модели, меценаты, бизнесмены и многие другие. Представляем, как жалеют те, 🙈 кто не смог доехать на этот выдающийся по многим показателям праздник. Поздравляем!🥂🎉💝 #жукова #дашажукова #жуковадарья #дарьяжукова #жуковасвадьба #свадьба #ставросниархос #ниархос

A post shared by F🖕🏻CK BLOG (@fuck.blog) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар