Ани Цолова се връща в Би Ти Ви? (Вижте тук)

Ани Цолова се връща в Би Ти Ви? (Вижте тук)
3 (60%) 4 votes

Ани Цолова отново на екран?

Говори се, че от няколко месеца Ани Цолова е подновила контактите си с бивши колеги от Би Ти Ви, а голямото й желание било да се завърне на екран. Не е тайна, че тя е близка приятелка с водещата на предаването „Преди обед“ Деси Стоянова, брат й Стоян Георгиев също дълги години работи като репортер в телевизията.

Цолова не планирала да изоставя настоящия си бизнес, но искала да го съчетава със стария занаят, за да изкарва допълнителни пари, а и за да вдигне шум около името си, с което да привлече нови клиенти. Тя се надявала да се върне пак на екран, защото работата като журналист й липсвала. Очевидно в момента текат нещо като преговори, защото само за последния месец журналистката е била забелязана цели три пъти в сградата на Би Ти Ви. Миналата седмица колеги я засекли да обядва с директора на новините Венелин Петков.

Преди години звездата на Ани изгря именно в Би Ти Ви. Тя стана широко популярна като водеща на сутрешния блок в тандем с Николай Бареков, а по-късно с Виктор Николаев. Впоследствие усмихнатата брюнетка се премести в Нова тв, докато един ден внезапно изчезна от ефир. А почитателите й дълго се чудеха на какво се дължи оттеглянето й.

Слизане от екран

След като слезе от екран, Цолова месеци наред пазеше мълчание и не разкриваше причината за отсъствието си. Проговори чак когато трябваше да представи новия си проект „Говори, за да те видят“. „Когато напуснах сутрешния блок „Здравей, България“, от Нова тв ми предложиха да започна подготовка за друго предаване извън новините и актуалната журналистика, но така и не бе реализирано. Защо ли? Не мога да отговоря на този въпрос“, коментира тогава Ани. И допълни, че винаги е имало недоволни от неудобните й въпроси.

„Била съм в окото на бурята близо 20 години. Заставала съм се лицето си всеки ден и не съм се крила от нищо. Не съм се поддавала на натиск. Когато съм виждала смисъл, не съм имала страх да плувам в бурни води. Не съм се приемала за остър журналист. Затова бях учудена, че нормални и задължителни въпроси се приемат за смелост, героизъм и острота“, изказа се още бившата водеща.

Обидена и огорчена, тя реши да започне отначало и подхвана собствен бизнес, но телевизията вече й липсвала и искала да поднови журналистическата си дейност. Понякога с носталгия се сещала за първите изяви пред камерата, когато гласът й треперел и не можела да овладее мимиките на лицето и езика на тялото си.

Лични причини

Желанието й да се върне в телевизията не било продиктувано само от материални подбуди, но и от дълбоко лични причини. „Посветих живота и сърцето си на тази работа. Винаги съм била всеотдайна към професията“, коментира Цолова, пише „Уикенд“.

Ани Цолова се връща в Би Ти Ви? сн. Фейсбук

Ани Цолова се връща в Би Ти Ви? сн. Фейсбук

Слуховете, че Ани напира да се връща в Би Ти Ви, вече плъзнали из коридорите на медията и въпреки че имала някои приятели сред бившите си колеги, други искрено я недолюбвали. Голямо възмущение изразил водещият на сутрешния блок „Тази сутрин“ – Антон Хекимян. Той се опасявал, че току-виж ще трябва да се бори с конкуренция за сърцето за зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар