Венета Райкова изрита Николета Лозанова от „Папараци“ (Вижте повече)

Венета Райкова изрита Николета Лозанова от „Папараци“ (Вижте повече)
2 (40%) 1 vote

Венета Райкова с ултиматум към продуцентите на „Папараци“ заради Николета Лозанова

Венета Райкова постави ултиматум към продуцентите на „Папараци“ заради Николета Лозанова. Миналата седмица Николета се завърна в предаването, но не за дълго. Преди три години плеймейтката се изявяваше като водеща на телевизионния таблоид, ала след това бе сменена от журналистката и писателка Венета Райкова. Оттогава двете светски дами не могат да се дишат.

В последния епизод на „Папараци“ в неделя Николета се завърна с кратка рубрика. Тя трябваше да бъде ментор на Мирон Крумов от „Фермата“ и да напътства трансформацията му от селското стопанство към шоубизнеса. „Мирон става ВИП“ се движеше на ръба на пародията и уж запазваше добронамерения тон.

Зрителите обаче са категорични, че рубриката на струва, а новата визия на Мирон, направена при известен столичен коафьор, бе определена като комична.

Запознати твърдят, че участието на Николета Лозанова в предаването вече е приключило и почитателите й няма да имат възможността да й се радват на малкия екран. Дали рубриката ще бъде продължена под друга форма, все още не е ясно.

От кухнята на „Папараци“ издават, че Венета Райкова вдигнала зрелищен скандал и заявила на продуцентите, че не желае да дели един ефир с Николета. „Избирайте – или аз, или тя!“, поставила ултиматум устата блондинка.

В крайна сметка шефовете й решили да се съобразят с желанието й, за да не се създава напрежение и да се нажежава излишно работната атмосфера.

Венета Райкова не понася Николета Лозанова сн. Инстаграм

Венета Райкова постави ултиматум на продуцентите на „Папараци“ заради Николета сн. Инстаграм

Някога Николета Лозанова и Венета Райкова бяха добри приятелки. Но когато плеймейтката реши да гради тв кариера, двете внезапно се превърнаха конкурентки. Първо Николета стана водеща на „Папараци“, а после мястото й зае Венета. Тази неочаквана смяна в предаването и конфликтът на интереси белязаха началото на тяхната вражда, която и до ден днешен не е загърбена, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар