Саманта Маркъл разкри истината (Меган или Хари – кой е взел решението за оттеглянето?)

Гласувайте за статията

Саманта Маркъл коментира оттеглянето на Меган и Хари от кралските им задължения

Полусестрата на Меган Маркъл – Саманта Маркъл, заяви в британския ефир, чия е идеята за оттегляне на херцозите от кралските им задължения и емигрирането им в Канада. Според нея идеята била на бившата актриса. 55-годишната Саманта е дъщеря на Томас Маркъл от първия му брак.

„Принц Хари и Меган трябва много да се извиняват. Те не са тийнейджъри, а зрели хора, които са напълно наясно какво вършат“, заяви Саманта. Дамата коментира още, че оттеглянето от кралските задължения след едва 20 месеца брак е отвратително нарушение на дълга към кралица Елизабет Втора.

Тя твърди, че в началото Меган Маркъл се е наслаждавала на вниманието, което получавала, като член на кралското семейство. Според Саманта херцогинята дори започнала да говори с измислен британски акцент. Но веднъж щом получила критики относно разходите си, веднага подвила опашка, пише standartnews.com.

Саманта Маркъл обвини херцогинята на Съсекс и в това, че Меган се опитва да уличи Англия в расизъм и така да си измие ръцете. „Иска да си измие ръцете и да се измъкне от отговорностите си. Не съм забелязала да е била жертва на истински расистки нападки“, казва Саманта за бившата актриса.

Полусестарата на Меган Маркъл е потресена и от отношението на кралската снаха към баща им. „Тя се отнесе изключително непочтително към него. Ако той бъде призован в съда, за да свидетелства в делото на Меган против таблоидите, ще се яви“, категорична е Саманта Маркъл.

Саманта Маркъл разкри чия е идеята за оттеглянето на херцозите сн. Инстаграм/ sussexroyal

Саманта Маркъл разкри чия е идеята за оттеглянето на херцозите сн. Инстаграм/ sussexroyal

А днес стана ясно, че част от персонала в имението „Фрогмор Котидж“, където живееха херцозите, е бил пренасочен в други имоти на кралското семейство. Част от персонала е бил освободен, съобщава „Дейли Мейл“. Това е ясен знак, че Меган и Хари не мислят много да се задържат във Великобритания. Вероятно те ще прекарват по-голяма част от времето си в Канада.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар