Домът на Меган и Хари опустя (Ще се върнат ли херцозите там?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари останаха без персонал

Домът на Меган и Хари опустя. Все още нямаме никаква яснота как ще протече животът на принц Хари и Меган Маркъл след решението им да напуснат кралския двор. Преговорите продължават, подробностите се доизясняват, а единственото ясно засега е, че херцогинята на Съсекс се чувства по-добре в Канада, отколкото във Великобритания.

Само допреди няколко месеца обаче, тя и съпругът й принц Хари изглеждаха като перфектните обитатели на „Frogmore Cottage“. Имението се намира в рамките замъка Уиндзор и бе подарено на Меган и Хари за сватбата.

То претърпя сериозен ремонт за няколко милиона преди раждането сина им Арчи. А сега изглежда, че ще стои празно…

Скоро след обявяването на решението на Меган Маркъл и Хари да заживеят нов живот стана ясно, че те искат да задържат „Frogmore Cottage“, за да отсядат там, когато са на Острова. Изглежда обаче това няма да се случва често, което налага и известни рокади.

Част от персонала в имението вече е освободен от задълженията си към херцога и херцогинята на Съсекс. Те са пренасочени в други имоти на кралския двор. Има и такива, които са предупредени, че вече нямат  нужда от техните услуги, пише „Daily Mail“.

Домът на Меган и Хари опустя сн. Инстаграм/ sussexroyal

Домът на Меган и Хари опустя сн. Инстаграм/ sussexroyal

Това е ясен знак, че Меган Маркъл и принц Хари планират да прекарват повече време в Канада, отколкото във Великобритания, където явно вече ще се чувстват като на гости, а не като у дома си, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар