Чутовен скандал разтърси „Черешката на тортата“

Гласувайте за статията

Мъжете се видели в чудо

И през тази седмица напрежението в кулинарното предаване „Черешката на тортата“, излъчвано по Нова тв, напрежението ескалира до червено.

Двама от участниците в „Черешката на тортата“ се хванаха за гушите.
Този път ястията нямаха голямо значение, но двете дами решиха да се правят на велики и да мерят сили една с друга. Или казано по друг начин – коя е по-по-най.

Черешката на тортата

Мъжете се видели в чудо

В истински махленски скандал се е превърнала комуникацията на Жана Бергендроф и Деси Тенекеджиева. Неприязънта между двете си пролича и на екран, но най-зловещото се случило зад кулисите на предаването, издават запознати.

Тази седмица в кулинарното шоу с двете дами участват още Фънки, Константин и Джейсън Брад Люис. Мъжете бързо намериха общ език, но жените изглежда не могат да мелят заедно брашно. Жана скочи на едно от изказванията на Деси, че жените могат да правят няколко неща наведнъж, докато мъжете не са устроени по този начин. Жана обвини Тенекеджиева във феминистки разсъждения и не се съгласи с нея.

Зад кулисите и двете не се изказали ласкаво една за друга. А мъжете през цялото време се чудели по какъв начин да озаптят двете хиени, които чакали удобен момент да захапят другата, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар