Анджелина Джоли бясна на Брад Пит (Вижте как бившият й я унижи)

0
5/5 - (1 vote)

Актрисата и бившият й отново на първите страници на таблоидите

Анджелина Джоли в момента се чувства обидена, унижена и отхвърлена. Това твърди изданието New Idea, което пише, че този път отмъщението на Брад Пит има успех.

Защо Брад така жестоко унижи майката на децата си? Оказва се, че всичко се дължи на победата му на „Златен глобус”. Според източник на известен американски таблоид  Джоли била вбесена не само от успеха на бившата си половинка. Но и от начина, по който всички го ласкаят.

Тези злонамерени чувства, които изпитва я правят да изглежда гадна, твърди анонимния информатор на изданието.

За Анджи бе не по-малко разочароващо, че организаторите на наградите „Златен глобус” не си направиха труда дори да я поканят на церемонията.

Актрисата бе толкова разтроена, че обяви на екипа си, че иска да избяга от Лос Анджелис, дори да сложи край на филмовата си кариера и да се съсредоточи единствено върху благотворителността.

Анджелина Джоли с децата
Снимка: zen.yandex.ru

Единственото нещо, за което мечтае звездната актриса днес е да остави Брад  и неговите фалшиви приятели да изгният в Калифорния. А тя да се премести в чужбина с децата.

Няма обаче вероятност мечтите й да стана реалност. Пит блокира преди време желанието й да избяга в Европа. Тъй като това би означавало да не може да вижда наследниците си.

Проблемите на Анджи не свършват до тук. Всички слухове и клюки за евентуалното романтично събиране на бившия й с Дженифър Анистън, които  западните медии от време на време пускат й причиняват почти физическо страдание, предават от zen.yandex.ru.

Нейни близки издават, че дори престанала да се храни от гняв. Явно, че в повечето случаи сами сме виновни да бъдем нещастни.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.